Voldsmænd fængslet: Brækkede knogler på flere personer

I en stribe af sager om vold mod unge er tre mænd fra Varde fredag blevet varetægtsfængslet i fire uger, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

I to af sagerne var volden så grov, at ofrene brækkede knogler. I det ene tilfælde var der tale om kraniebrud, i det andet et kompliceret åbent benbrud.

Under fredagens grundlovsforhør erkendte den ene sigtede, en 19-årig mand, at han natten til 22. maj på en stjålet motocrosser ræsede over Torvet i Varde.

Her ramte han en ung mand, som efterfølgende måtte behandles for et åbent benbrud. Efterfølgende stak den 19-årige af sammen med en kumpan, som også kørte på en stjålet motocrosser.

De andre sigtede i sagen er henholdsvis 19 og 24 år. Sigtelserne vedrører flere tilfælde af vold mod andre unge.

Blandt andet er det rejst sigtelse for et groft overfald den 1. juni i Varde. Her blev en ung mand slået i hovedet med en svensknøgle, så han fik kraniebrud.

Lokalpolitiet i Varde, som efterforsker sagen, vil ikke udelukke, at der kan dukke andre sager op i forbindelse med efterforskningen, som man vil forsøge at hænge de tre mænd op på.

Netop af hensyn til den videre efterforskning i sagen valgte dommeren ved fredagens retsmøde i Esbjerg at lukke dørene under grundlovsforhøret.

/ritzau/

 

Dagens Gossip