Voldsom skade skæmmer Barca-sejr

Det så grimt og meget smertefuldt ud, da FC Barcelonas uheldige kaptajn Carles Puyol onsdag aften landede forkert ned på sin arm og slog den af led ved albuen.

Holdkammeraterne er da også hurtigt ude med bekymrede hilsner til den 34-årige forsvarer. Han blev omgående kørt på hospitalet efter uheldet, der skete mod slutningen af kampen mod Benfica, som Barcelona vandt med 2-0

- Jeg håber, han kommer hurtigt ovenpå igen. Han er vores anfører, siger Alexis Sánchez, der lavede spaniernes første mål i kampen.

Puyol skal onsdag undersøges og skannes i Barcelona, hvor lægerne skal finde ud af, om noget er brækket, eller nogen ledbånd har taget skade. Først derefter kan man vurdere, hvor lang en pause, den rutinerede forsvarer skal holde.

Kampen mod Benfica var i øvrigt hans comeback-kamp, efter at han havde siddet ude i et par uger med en knæskade. Tidligere på sæsonen brækkede han også kindbenet.

Nu tyder alt på, at han i hvert fald kommer til at gå glip af søndagens storkamp mod Real Madrid i den bedste spanske række, og hvis uheldet har været ude, kan der vente en længere pause.

- Han er en meget vigtig spiller for os, så vi håber, han bliver okay, lyder det fra Puyols forsvarskollega Jordi Alba.

/dpa

Dagens Gossip