Wozzys nye våben: Derfor maler hun ketsjeren

Caroline Wozniacki vil i sin første græsturnering i denne sæson, WTA-turneringen i engelske Eastbourne, spille med en spraymalet ketsjer.

Og det vil den danske tennisstjerne også gøre i næste uges grand slam-turnering Wimbledon, bekræfter Wozniackis far og træner Piotr Wozniacki.

- Caroline spiller græssæsonen med den malede ketsjer, siger Piotr Wozniacki til Ekstra Bladet uden at komme ind på, hvilket mærke, der gemmer sig under camouflagen.

Normalt bruger Wozniacki en ketsjer, som er produceret af den japanske sponsor Yonex, men resultaterne har ikke været gode på det seneste, og ketsjeren ser ud til at få skylden.

- Yonex vil i mellemtiden udvikle en ny ketsjer til Caroline, så den er klar til hardcourt-sæsonen.

- Selvfølgelig har det været forstyrrende, men hun træner godt og er tilfreds, understreger Piotr Wozniacki.

Tidligere har Wozniacki brugt en ketsjer fra Babolat, og der gættes på, at det er dette mærke, som gemmer sig under den sorte spraymaling.

Thomas Skouboe, der er sportschef og træner i Hvidovre Tennisklub, mener ikke, der er den store forskel på mærkerne.

- Yonex er lidt mere firkantet i det, og træfpunktet er lidt anderledes. Men det betyder ikke noget for en god spiller, siger han til avisen.

Kommentatoren for Eurosport vurderer, at det ikke er ketsjeren, der er problemet i øjeblikket.

- Det er oppe i hovedet, den er gal. Men det gik godt, sidst hun spillede med en Babolat-ketsjer, og derfor prøver hun nu at vende tilbage til sin komfortzone, mener Thomas Skouboe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip