X Factor 2013: Ny vært bliver 35-årige Signe Molde

Signe Molde. Foto: Agnete Schlichtkrull, DR.

Afløseren for Lise Rønne som vært i X Factor bliver den 35-årige Signe Molde.

For når sjette sæson af X Factor indledes efter nytår, er værten en erfaren kvinde, der faktisk begyndte sin karriere i DR tilbage i 2000.

Den 35-årige Signe Molde begyndte dengang på DRs børneradio og har igennem de sidste 12 år arbejdet på en lang række radio- og tv-programmer, herunder både som vært, tilrettelægger, redaktionschef og instruktør og senest som medvært på DR1's 'Det nye talkshow'.

Denne gang skal hun afløse Lise Rønne som vært på X Factor.

- Da DR spurgte mig, om jeg ville være vært på X Factor, var jeg ikke i tvivl. Helt instinktivt tænkte jeg: Det lyder sjovt! Jeg har arbejdet med fjernsyn og radio i 12 år, men har aldrig prøvet at være vært på et stort underholdningsshow før, så på den måde er det noget helt nyt og stort for mig, siger hun.

Signe Molde glæder sig til udfordringen, men er også spændt.

- Jeg kender X Factor rigtig godt, både fordi jeg har været stor fan hjemme fra sofaen, og fordi jeg tidligere har arbejdet bag kameraet på programmet som tilrettelægger. Men det er bestemt ikke det samme som, at jeg ikke er nervøs og spændt. For det er jeg, men heldigvis mest spændt.

DR arbejder i øjeblikket på fuld kraft for at finde årets dommere og håber meget snart at kunne offentliggøre disse.

Hvis nye talenter drømmer om en pladekontrakt, så er det stadig muligt at tilmelde sig pre-casting, der foregår i Aarhus og i København.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip