Zlatan fejrer karantæne med to mål

David Beckham fik sin første kamp fra start, men det var Zlatan Ibrahimovic, der stjal showet, da Paris Saint-Germain onsdag aften spillede sig videre til kvartfinalerne i den franske pokalturnering.

Svenskeren scorede begge mål i 2-0-sejren over Olympique Marseille. Det skete med et mål i hver halvleg, det sidste på straffespark

Målene faldt samme dag, hvor Zlatan Ibrahimovic blev idømt to spilledages karantæne i de europæiske klubturneringer som følge af sin udvisning i den første 1/8-finale i Champions League mod Valencia.

David Beckham spillede 86 minutter og havde pådraget sig et gult kort, inden han lod sig sende ud på bænken, hvor Zlatan Ibrahimovic allerede sad som udskiftet.

På det tidspunkt var kampen ved at udarte i aggressioner, og Beckham var kort inden udskiftningen blevet udsat for en provokation.

Det er blot tre dage siden, at David Beckham spillede sin første kamp for Paris Saint-Germain.

Det skete ligeledes hjemme på Parc des Princes, hvor modstanderen også var Marseille, som ved den lejlighed også tabte 0-2.

Det er tredje gang i sæsonen, at den sydfranske klub taber 0-2 ude til Paris Saint-Germain, for det skete også i oktober i den franske liga cupturnering.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip