Bacon, løg og ost på grillen nogle minutter: Grillmesterens simple tricks til den perfekte sommer!

Skrevet af Kirstine Petersen

02/06/2015

Dagens topnyheder

Salten fra de tykt skårede stykker bacon, sødmen fra løgene og lidt cayennepebber til at toppe smageksplosionen. Simpelt men sååååå godt.

Denne opskrift er til grill-folket, og er et lækkert bud på tilbehør til sommermenuen:

Snit løg næsten hele vejen igennem på langs og på tværs. De skal stadig ”hænge sammen” i bunden.

Læg løgene på grillen og krydder dem.

Placer baconen oven på løgene.

Lav en dressing af fx creme fraiche, kethup, cayennepepper, hvidløg og lidt revet peberrod.

Når løgene ser færdige ud, maser du dem lidt med grilltangen, så de åbner sig endnu mere og ligner en blomst.

Grill dem videre og riv noget ost henover. 

Læs også: Han pakker mozzarella-kugler ind i hakket oksekød og bacon, og så begynder mundvandet at løbe

Voilá, du er færdig – og du vil have lyst til resterne, hvis der bliver noget tilovers, lover denne grill-cowboy.

Se ham i aktion i videoen nedenfor:

Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler: