Fans i chok: Fodboldstjerne i koma

Skrevet af Nicolai Haugsted

1 uge siden

|

10/05/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Spilleren er i koma på intensivafdelingen.

Dagens topnyheder

En skræmmende begivenhed har ramt spansk fodbold sent torsdag aften, da det blev rapporteret, at den 20-årige Félix Garreta, der spiller for Segunda Division-klubben Amorebieta på lån fra Real Betis, er blevet indlagt efter et fald i sit hjem.

Den tragiske nyhed kommer i en periode, hvor spilleren har været fraværende fra fodboldbanen siden 20. april.

Ulykken, der fandt sted under nogle fridage i hans hjemby Palau-solità i Plegamans nær Barcelona, førte til alvorlig skade for den unge spiller.

Det baskiske hold, Amorebieta, hvor Garreta er udlejet, var de første til at offentliggøre nyheden om hans indlæggelse. Flere medier, herunder Canal Sur rapporterer, at faldet blev forårsaget af svimmelhed, hvilket rejser spørgsmål om de nærmere omstændigheder omkring ulykken.

Garreta, der er midterforsvarer, har i denne sæson optrådt i 33 kampe for Amorebieta i den næstbedste spanske række og har været en vigtig del af holdets forsvar. Siden ulykken har han været fraværende fra holdopstillingerne den 27. april og den 5. maj, hvilket nu antydes at være på grund af komplikationer efter faldet.

Mens Real Betis, som ejer Garreta, endnu ikke har udtalt sig om situationen, har nyheden om hans tilstand sendt chokbølger gennem både klubben og dens fanskare.

Det medicinske personale i Barcelona arbejder intensivt for at give Garreta den bedst mulige behandling, mens fodboldverdenen holder vejret og håber på positive nyheder om hans tilstand. Detaljer om hans præcise medicinske tilstand forbliver sparsomme, men den unge forsvarers sundhed er nu højeste prioritet for alle involverede.