10 grunde til at sygeplejersker er de bedste kærester

Hvis du har en sygeplejerske i kikkerten som potentiel kæreste, er det bare med at gøre alt for at få hende på gaflen. Hun kan nemlig blive den perfekte partner.

1. De er omsorgsfulde

En hovedingrediens i jobbet som sygeplejerske er at udvise omsorg.

De ordner problemerne, men har samtidig overskud til at gøre det kærligt med et smil på læben. Hvilken bedre egenskab kan man ønske sig i en kæreste?

2. De er gode til at lytte

I deres job er sygeplejersker nødt til at lytte. Det forventes, at de kan sætte sig i patienternes sted og forstå deres situation.

Når man er kærester, kræver det også gode, lyttende ører og en forståelse for den anden i forholdet. Det kan sygeplejersker til UG.

3. De har stærke nerver

De arbejder hver dag med situationer, der svinger mellem liv og død. Arbejdet er tempofyldt, og alt de gør kan enten redde liv eller det modsatte.

Derfor er sygeplejersker rimelig robuste mennesker. De knækker ikke over en akut situation. Tværtimod har de et ekstra gear, der gør dem i stand til at navigere gennem katastrofer og kriser.

Det vil altid være nyttigt i et parforhold.

4. De har ikke noget imod at gøre det beskidte arbejde

De har set alle aspekter af menneskekroppen, og intet chokerer eller overrasker sygeplejersker i den sammenhæng. De er vant til at lægge kateter, tømme bækkener og mange andre opgaver, de fleste ville have svært med.

Derfor er de ikke bange for eller lunkne ved at udføre beskidte opgaver i hjemmet.

5. De kan passe dig, når du er syg

Du får ikke en bedre sygepasser end din sygeplejerskekæreste, når du ligger med snot og feber.

Læs også: 11 ting kvinder sjældent siger til deres kærester

Hun kender både de små tricks, der kan få dig til at få det bedre og kan udføre dem med omsorg.

6. De kan multi-taske som ingen andre

Få er så effektive, når de skal udføre opgaver, som sygeplejersker. De er vant til en hektisk hverdag, hvor mange opgaver ofte skal klares på samme tid eller i forlængelse af hinanden.

Derfor går hun ikke i stå, hvis der skal ordnes mange ting på samme tid. En sygeplejerske er ekspert i multi-tasking.

7. De ser rigtig godt ud i deres uniformer

Vi behøver vist ikke tilføje mere her.

8. De er klare i mælet

Sygeplejersker er vant til hurtig, klar og kontant kommunikation. Derfor vil hun formentlig ikke væve rundt i det, men søge en hurtig konklusion, hvis I skændes eller diskuterer noget.

9. De har stor tålmodighed

Hver dag behandler sygeplejersker patienter, som har ondt, er omtumlede, vrede eller forvirrede. Derfor har de en meget veludviklet tålmodighed.

Den nyder du godt af.

10. De kender den menneskelige anatomi indgående

De har brugt hele deres studie på at lære menneskekroppen at kende. Derefter har de arbejdet med den på daglig basis. Nu høster du frugten.

Læs også: Par gift i 76 år fejrer 100 års fødselsdag sammen: Afslører hemmeligheden bag et langt og lykkeligt liv

Sygeplejersker er komfortable i forhold til kroppen. De har set alt. De ser nøgne kroppe hele tiden. Deres sunde interesse i menneskelig anatomi kommer helt sikkert kæresten til gode på lagenerne.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip