8 ting som bør ske på rigtige dates, men ikke sker længere

Hvad blev der af de gode gamle dyder?

Det bliver stadig kaldt en date.

Men det, der i gamle dage betød en middag, stimulerende samtaler og at man kunne se hinanden an, betyder nu egentlig bare sex.

Det mener Paul Hudson.

Han mener ikke, at der er noget galt i at “date” bare for at få sex, men han savner de gode gammeldags af slagsen.

Han har lavet en liste over ting, der bør foregå på en rigtig date, men desværre ikke rigtig sker længere. Vi bringer et udpluk.

1. Du skal bruge masser af tid på at gøre dig klar
Paul Hudsons teori er, at forhold går fløjten, fordi folk ikke længere gider forsøge at imponere hinanden.

- Du skal imponere dem, hver gang du har chancen, fordi du elsker dem og mener, de fortjener at blive imponerede. Hvis det er jeres første date sammen, og du ikke har lyst til at gøre en ekstra indsats, så fører det alligevel ingen vegne.

2. Han henter hende
Før i tiden var det kotymen, at fyren hentede kvinden, hvorefter de tog til middag sammen.

- Bare fordi du ikke har en bil, betyder det ikke, du kan hente hende ved hendes lejlighed. Hvorfor? For det første er det en sød og gentleman-agtig ting at gøre, og hun vil sætte pris på det. For det andet burde du ønske at få så meget tid sammen med hende som muligt.

3. Han giver blomster
Han føler sikkert, at det er for gammeldags - eller han fejler på punkt to og får ikke hentet hende, og det er pinligt at tage blomster med på restaurant.

Læs også: Lars er sugardaddy og har det fint med at betale for sex: ‘Forventningerne er afstemt på forhånd’

- Men når alt kommer til alt, synes han enten, det er for påtaget - takket være moderne dating-kultur - eller også gider han bare ikke gøre den ekstra indsats.

4. Middag (ikke kaffe, ikke drinks, ikke “lad os se en film hos dig”)
Den bedste scene for en date er en middag, men nu til dags ender det ofte med en kaffe-date, en biograf-date eller en drink-date.

- I har masser af tid til at snakke, plus I får pauser mellem retterne, der tillader jer at glatte det akavede ud, som altid er på første date.

5. Fyren betaler
På første date bør fyren betale. Ikke på alle dates. Men helt sikkert den første, mener Paul Hudson.

- Derefter, såfremt begge har råd til at betale for middag, kan man lade regningen rotere. Men på den første date, bør fyren klare regningen. Hvorfor? Fordi fyre tager piger med på date for at forkæle dem. Det viser, at du føler noget for hende, og at du er i stand til at være uselvisk. Desværre er der mange kvinder derude, som udnytter det.

6. Han følger hende hjem
I dag går man enten hjem og knalder eller hver til sit efter en date.

Læs også: Denne film viser, hvorfor dating er så svært i 2015

- Dating er resultatet af romantisk kærlighed. Det eksisterer kun, fordi vi tror, romantisk kærlighed findes. For at det skal findes, er man nødt til at være romantisk. Det er ikke påtaget. Det er smukt. Du skal følge din kvinde hjem, fordi du bekymrer dig om, at hun er i sikkerhed.

7. Ingen sex på første date
- Hvis du vil have et rigtigt forhold til personen, så behold bukserne på de første 24 timer. Det er en enkel regel. At vente et par dates øger virkelig chancen for at gøre forholdet til et rigtigt forhold.

8. Han ringer til hende dagen efter
“Jeg ringer til hende om et par dage, så hun ikke tror, jeg er forelsket i hende." Den sætning hører man ofte, men det er fjollet.

- Undskyld, men hvorfor vil du ikke have, at hun ved, du er forelsket i hende? Hvis hun er en kvinde, der kun er interesseret i det, hun ikke kan få, er jeg bange for, at hun ikke er klar til et forhold. Nogle lege er sjove. Denne her er bare dum.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip