Linda hævder, hun er gravid i 15. måned: Lægerne peger på anden årsag til den voksende mave

En 50-årig britisk kvinde er overbevist om, at hun er gået seks måneder over tid med sin baby og derfor er gravid i 15. måned. Men hendes utrolig påstand møder stor modstand hos de læger, hun har set. Det skriver den britiske avis The Sun.

Linda Reeves, som er mor til ni børn og byrådsmedlem i sognet Bletchley og Fenny Stratford nord for London, har længe kunnet mærke liv i sin voksende mave, og for nylig hørte hun også barnets hjertelyd, fortæller hovedpersonen.

Igennem det sidste år har Linda Reeves været til fem scanninger, men ingen af disse har vist tegn på graviditet. Og derfor tror den 50-årige kvinde, at hun er gravid uden for livmoderen.

Læs også: Gravid mor ligger på sofaen, men hold nu øje med hendes mave

- Jeg har haft alle symptomer på graviditet - morgenkvalme, rygsmerter og træthed. Jeg er helt sikker på, der er en baby derinde, men den vokser det forkerte sted, siger Linda Reeves, der påpeger, at hun ved alt om hvordan det føles at være gravid efter ni børn. 

De læger, Linda har set, er alle enige om, at hun ikke venter sig - flere har nævnt, at hendes udspilede mave er kommet af overspisning.

Folk på gaden spørger ofte Linda Reeves, hvornår hun skal føde og peger på hendes store mave.

Linda Reeves. Foto: Facebook.

Læs også: Eksperter advarer: Du kan blive gravid med dit tøj på – og uden at knalde

- Når jeg fortæller folk, at jeg har været gravid i 15 måneder, tror de ikke på mig. Jeg forstår dem godt, siger hun.

Linda Reeves har længe kæmpet for at få en CT scanning for at finde ud af, hvad der vokser inde i hende. Hvis ikke det er en baby, frygter den 50-årige mor, at hun er alvorligt syg af fx kræft.

- Læger har endda foreslået, at jeg har mentale problemer, og at det er en fantom-graviditet, jeg oplever. De gav mig anti-depressiver, men jeg smed recepten ud, forklarer den frustrerede Linda Reeves.  

Linda Reeves. Foto: Facebook.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip