Billede af en 35-årig mand og hans 6-årige barnebrud går verden rundt

Manden er nu blevet anholdt.

Et billede, der viser en 35-årig mand, som bliver gift med en blot seksårig pige, har vagt forargelse både i Indien, hvor brylluppet fandt sted og verden over.

Manden - Ratan Lal Jat - er medlem af byrådet i en lille by i det vestlige Indien. Her blev han angiveligt gift med den lille pige den 23. juni. Det skriver Metro.co.uk.

Ægteskabet blev opdaget, da billedet begyndte at cirkulere på sociale medier.

Meget tyder på, at han blev gift med den lille pige for at kunne leve op til reglerne i en gammel lokal skik kaldet Nata Pratha.

Ifølge den skik må en mand gerne have en affære med en gift kvinde, hvis han også selv er gift, og kvinden bliver økonomisk kompenseret.

Læs også: På lørdag skal 12-årige Thea giftes med sin 37-årige forlovede

Derfor giftede han sig med den unge pige, hvis familie fik betaling for giftemålet. Pigen bor stadig hos familien.

Politiet har efterfølgende anholdt ham i henhold til en lov om forbud mod ægteskaber med børn.

En anden mand - Jamuni Bai - er i politiets søgelys. Han skulle have deltaget ved brylluppet og er kendt for at sætte lignende ægteskaber mellem voksne mænd og små piger i stand.

Flere mærkelige nyheder

4 grunde til at du hele tiden går og prutter - og 1 tegn på, at det kan være en alvorlig sygdom - I gennemsnit slår du 14 prutter om dagen, men der kan være nogle grunde til, at du dine prutter dufter ekstra skidt.

Derfor er du altid tørstig - Hvis du konstant føler dig tørstig, selv om du har drukket meget vand, kan der være gode grunde til det.

Se her, hvad en roses farve signalerer - Roser fås i mange farver, men hver nuance sender et budskab. Så det er ikke helt ligegyldigt, hvilken farve rose, du giver til din ukårne, din mormor eller din fjende.

Er dit barn psykopat? Undersøgelse afslører advarselssignaler og hvordan du kan spore dem - De følelseskolde træk, som forbindes med psykopati hos voksne, kan nu blive sporet hos små børn og endda spædbørn.

Dagens Gossip