Pilot vender om på landingsbanen, så bedsteforældre i sorg kan komme af flyet

Da en flyvemaskine i Manchester Lufthavn med kurs mod Australien skulle til at lette, fik et ældre par ombord på flyet en kedelig sms om, at deres barnebarn var døende.

I sidste øjeblik fik de ulykkelige bedsteforældre fortalt om situationen til flypersonalet, hvilket fik piloten til at lave en u-vending og sætte parret af ved gaten. Det skriver Manchester Evening News.

Læs også: Hun kæmpede for at adoptere ham som baby - 27 år senere gør han det utænkelige bag hendes ryg

I en fart fandt flyselskabet, Etihad Airways, de to passagerers kufferter og sørgede for, at deres bil holdt klar foran lufthavnen, så de kunne komme på hospitalet hurtigst muligt.

Takket være pilotens beslutning om at aflyse take-off, nåede bedsteforældrene i tide frem til deres barnebarn, der lå på intensiv afdeling. Dagen efter døde barnet omgivet af sin familie.

Hvis bedsteforældrene var blevet fløjet til Australien via Abu Dhabi, havde de ikke kunne nå tilbage til England og sige farvel til barnebarnet.

Læs også: Han sad to timer på restauranten uden at bestille - pludselig kalder han på tjeneren og gør det utænkelige

Efterfølgende er den rørende historie endt på Facebook, hvor piloten, flypersonalet og flyselskabet hyldes for deres hjertevarme indsats.

Både bedsteforældrenes rejseagent og hovedpersonerne selv har kontaktet flyselskabet for at takke for den store hjælp.

Dagens Gossip