30-årig mand har skiftet efternavn efter sit bryllup - nu får han vilde dødstrusler

Grant Phillips får dødstrusler efter at have taget sin hustrus efternavn.

En 30-årig mand var hurtig til at tage sin nye kones efternavn efter deres vielse. Men det viste sig at være en kontroversiel beslutning.

Grant Phillips fra Sydney i Australien var lykkelig, da han blev gift med sin drømmekvinde tilbage i november måned sidste år. Men der blev hurtigt slået skår i glæden.

Efter at han på sociale medier bekendtgjorde, at han havde byttet sit eget efternavn ud med sin nye hustrus kort efter vielsen, begyndte det pludselig at tikke ind med voldsomme dødstrusler fra hele verden, skriver Daily Mail

- Hvilken slags mand tager sin kones efternavn, skrev én mand på Facebook.

- Jeg håber, at du og din luder af en hustru dør i en bilulykke, så jeres gener ikke bliver videreført, skrev en anden.

Grant Phillips har desuden delt følgende trussel på Instagram:

De mange grove ord kommer både fra Australien, Brasilien, Storbritannien, USA og New Zealand. Grant Phillips, der før havde efternavnet Davis, siger, at han har ondt af de personer, der skriver de hadske beskeder til ham.

Han kalder dem konservative og bondske. 

- Jeg har bare ondt af de her mennesker, som føler, at de bliver nødt til at bruge tid på at opsøge mig og efterlade ulækre kommentarer på sociale medier, siger Grant Phillips til Daily Mail Australia.

Læs også

De bedste film på Netflix

- Det, jeg har et problem med, er, at folk tror, de har en ret til at bede mig om at begå selvmord og fortælle mig, at de håber, at jeg dør i et trafikuheld, og at de ønsker, at min hustru aborterer. 

Grant Phillips tilføjer, at alle de hadefulde beskeder, han har modtaget, kommer fra mænd.

@jadelphillips 👰🏼🤵🏼 📸 @storiesbyash

A post shared by Grant Phillips (@grant87) on

 

Han og hans kone Jade Phillips besluttede et år før brylluppet, at de ville vende traditionerne på hovedet og lade Grant skifte efternavn i stedet for Jade, som det almindeligvis sker. Det valgte de, fordi Jade Phillips ikke har brødre, der kan føre hendes efternavn videre. 

Da Grant Phillips i december skrev på Facbook, at han havde taget sin kones efternavn, begyndte de grove og hadske beskeder helt uventet og højst overraskende at lande i hans indbakke én efter én. 

Læs også

9 steder alle skal have sex mindst én gang i deres liv

- En person skrev, at 'denne fyr må være blevet voldtaget af sin far, siden han vil ændre sit efternavn'. 

Jade og Grant Phillips mødte hinanden for 10 år siden, da de begge var universitetsstuderende og arbejdede i den samme videobutik. De blev forlovede i begyndelsen af 2016 og besluttede kort efter, at Grant skulle tage Jades efternavn.

Merry Christmas 🎅🏻

A post shared by Grant Phillips (@grant87) on

 

- Min far er især en stor støtte. Han elsker min kone, og han elsker min kones familie. Ingen i min familie havde bekymringer, siger Grant Phillips til Daily Mail Australia og tilføjer, at beslutningen ikke har noget at gøre med, at parret vil sende et kønspolitisk signal. 

Simon bygger bil i sneen: Kort efter finder han kæmpe overraskelse i forruden

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip