Betjente så livløs baby i glohed bil: Smadrede ruden for at hjælpe, men indså straks deres fejl

Hver sommer opstår desværre episoder, hvor tankeløse forældre efterlader deres små børn i biler så varme, at det kan være til livsfare for de små.

Derfor var politiet i New Hampshire heller ikke sene til at rykke ud, efter de havde fået adskillige henvendelser om et spædbarn, der var efterladt i en brandvarm bil på en Walmart-parkeringsplads. Det skriver CBS Boston.

Da politiet ankom, så de straks det lille spædbarn sidde livløst fastspændt i sin babystol, og man besluttede derfor med det samme at smadre bilruden for at få det ud.

Som sagt så gjort, men da betjentene trak det bevidstløse barn ud af bilen for at yde førstehjælp, opdagede de straks, at noget var helt galt.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Carolynne Seiffert

Babyen var nemlig ikke levende. Det var derimod en dukke af mærket 'reborn doll' – en dukke så naturtro, at enhver kunne forveksle den for et levende spædbarn – især gennem en varm bilrude.

Dukkens – og bilens – ejer var Carolynne Seiffert fra Brattleboro i Vermont, og hun har siden fortalt, at hun begyndte at samle på de naturtro dukker, efter hendes egen lille søn døde.

- Jeg ville ønske, at hele denne episode aldrig var sket. Jeg var begejstret for min dukke, og ønskede at have den med mig, forklarede Carolynne Seiffert senere i en udtalelse.

Efterfølgende har Seiffert fået trykt et lille klistermærke til sin bilrude for at undgå misforståelser fremover. På klistermærket står der:

- Reborn dolls. IKKE rigtige babyer. Lad VÆR med at knuse ruden.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Carolynne Seiffert

Politiet gik i øvrigt med til at betale erstatning for den smadrede rude.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip