Chef beder ung mand om at fjerne sin sminke på jobbet - hans svar går nettet rundt

Scott Lapanches chef blandede sig måske lidt ofr meget. Foto: Scott Lapanche

Scott Lapanches skrev et genialt og eftertænksomt svar, der nu deles af tusinder på nettet, efter at chefen kritiserede ham for at bære for meget makeup på arbejde.

Bør mandlige ekspedienter bruge makeup? Og i så fald hvor meget? 

De spørgsmål må Scott Lapanches chef nok lige overveje endnu engang, efter at hans chef bad ham om at fjerne sin makeup fra ansigtet, skriver britiske Independent.

Scott Lapanche fra Wakefield, England, havde ved flere lejligheder makeup på, mens han var på arbejde som ekspedient i computerforretningen Currys PC World. Men i starten af juli måned i år fik butikken en ny leder, der bad ham om at fjerne sin sminke fuldstændig. 

Da han nægtede, blev han bedt om at ‘tone det lidt ned’, hvilket fik Scott Lapanche til at gå op i det røde felt. 

Den 20-årige medarbejder mener nemlig, at det er diskriminerende, da ingen af de kvindelige kollegaer blev konfronteret med deres brug af makeup. 

Sådan så Scott Lapanche ud, da hans chef bad ham om, at tone sin make-up ned. Foto: Scott Lapanche

Det fik arbejdsgiveren at føle, da Scott Lapanche gik hjem og satte sig ved computeren, hvor frustrationerne fik frie tøjler i et opslag på Facebook. 

Læs også

Annies tissekone var deprimeret: Sådan gjorde hun missen glad på 20 minutter

- Jeg har arbejdet det sted i otte eller ni måneder, og jeg har aldrig hørt kritik af min makeup. Tværtimod har min chef altid støttet mig. 

- Men tidligere i denne uge fik vi ny ledelse, og da jeg mødte på arbejde som mit sædvanlige fantastiske jeg, fik jeg at vide, at jeg skulle tage min makeup af. Da jeg nægtede, sagde de, at jeg skulle tone det ned. Undskyld mig, tone det ned? Man kan ikke nedtone et mesterværk, skriver Scott Lapanche i et opslag på Facebook. 

Scott Lapanche er ivrig bruger af make-up på både arbejde og som her i sin fritid. Foto: Scott Lapanche/privat

Med i opslaget var der en selfie, hvor man kunne se, Scott Lapanches ansigt med et forholdsvist neutralt lag af makeup.

- Det er 2017, en tid hvor vi fejrer pride hele sommeren. Derfor er det forkert, når man så åbenlyst diskriminerer, afslutter Scott Lapanche sit frustrerede udbrud på Facebook. 

Eftersom at butikskæden ikke har nogen officiel politik angående makeup, så har en talsmand fra Currys PC World sidenhen beklaget episoden som et enkeltstående tilfælde. 

Læs også

Mor dolker sin kæreste, efter hun finder ham oven på 12-årig datter

- Scott er stolt at sit udseende og Currys PC World er stolte af deres medarbejderes forskellighed, siger talsmanden til avisen.    

Scott Lapanches opslag i den grad gået viralt og har til dags dato fået over 23 tusind reaktioner og næsten 3500 delinger.

Læs hele hans opslag herunder.

Natasha har fået forstørret sin numse tre gange: 'Jeg bliver liderlig af mig selv’

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip