De 11 mest utrolige fødselsbilleder, du nogensinde vil se

| Skrevet af Sol Stoffregen den 6. februar 2016 - 12:50
Foto: Leilani Rogers.

På trods af smerten føder kvinder gerne flere gange. Måske du forstår hvorfor, når du ser disse billeder.

Kvinder er hele følelsesregistret igennem fra voldsom smerte til ren glæde, når den store dag kommer, hvor de skal sætte et nyt lille liv i verden. De spændte fædre bliver også kastet ud på en rutsjebanetur, som er helt uden sidestykke.

Fødsler, uanset om de foregår hjemme eller på hospitalet, er fyldt med specielle øjeblikke, og dem forstår den amerikanske fødselsfotograf, Leilani Rogers, at fange på sin egen smukke måde. Det skriver Popsugar.

- For at fange de flygtige og bemærkelsesværdige øjeblikke skal du altid være på forkant. Du skal have dit kamera klar, mens du tænker, hvad morens næste træk bliver, forklarer Leilani Rogers til Popsugar.

Hun har i de seneste år taget inspirerende billeder af fødsler - både naturlige fødsler og kejsersnit. Nu bringer Popsugar et udvalg af hendes utrolige fødselsbilleder.  

'

Deltag i debatten

 

Krimi

27. august 2016

Den 18-årige Emilie Meng har været sporløst forsvundet siden den 10. juli. Nu går de i gang med at lede i Jylland og efterlyser hende på togstationer.

Politik

27. august 2016

Det er positivt, at justitsministeren vil skærpe straffen for grov vold, mener Dansk Folkeparti.

God karma

26. august 2016

Da manden døde på tragisk vis, var Rina efterladt til at tage sig af parrets tre børn og deres hjem. Ubetalte regninger betød desværre, at familien til sidst måtte flytte ind i noget, der mest af alt minder om et skur. Ni år senere er situationen vendt.

Frækt

24. august 2016

En mærkelig trend er blevet populær på sociale medier, hvor kvinder finder nye navne til deres bedste “veninde”.