Enlig mor finder en ildevarslende seddel på sin forrude - nu har hun en bøn til alle mænd

Foto: Instagram/Stock

Da den enlige mor stoppede ved en tankstation for at hente en kop kaffe, lå der efterfølgende en meget vild besked til hende på forruden.

Romantik er ikke hvad den har været. 

Fortidens serenader og reciterede digte er i dag blevet til et klik med mobilen, og det kan være svært at være enlig i en digital tid, hvis det eneste man sukker efter er romantik i den mere ‘klassiske’ forstand. 

Derfor var det også en meget overrasket mor, der vendte tilbage til sin bil efter, at have været på tankstationen for at købe kaffe.

Den 30-årige enlige mor og frisør Aleasha Bliss skulle blot have tanket en tår kaffe op ved den lokale tankstation på valentinsdag, da hun kom tilbage til en ildevarslende seddel under vinduesviskeren. 

Med frygt for hendes et uheld, der involverede hendes bil,  som en seddel jo typisk indikerer, åbnede hun sedlen og så den mest fantastiske besked. 

- Min første tanke var, at jeg havde overhalet en på mortorvejen, som nu ville skælde mig ud. Men til min stor forbløffelse var det blot en sød besked, skriver moren på sin blog. 

- Hej, jeg ville bare lige sige wow, du er betagende! Josh, hvorefter han har skrevet sit telefonnummer på sedlen. 

- Jeg blev totalt forbløffet, for hvem gør sådan noget? Det er så gammeldags med en håndskrevet seddel, men så modigt og romantisk. Han havde jo ingen ide, om jeg var gift eller single eller lesbisk, men gjorde det alligevel, skriver Bliss. 

Siden har hun taget kontakt til Josh, men de har endnu ikke aftalt at gå ud sammen endnu. 

Hun mener dog stadigvæk, at alle mænd bør gøre ‘ligesom Josh, da ‘han reddede hendes dag.’

 

Hun er ikke den eneste, der holder liv i romantikken. Hele landets tennisstjerne Caroline Wozniacki har også fået en ny kæreste

Dagens Gossip