Fodboldstjerne så skoledreng spise alene - spurgte om han måtte sætte sig ved siden af

Normalt er Bo Paske vant til at tilbringe sine frokostpauser i ensomhed, da ingen af de andre elever har lyst til at sidde ved siden af ham i kantinen. 

Den amerikanske dreng fra delstaten Florida lider af autisme, og hver eneste skoledag går Leah Paske rundt og bekymrer sig om, hvorvidt hendes søn sidder alene ved et bord i kantinen på Montford Middle School.

Sådan var det ikke i tirsdags, da der her blev drysset lidt stjernestøv ned på skolen i Tallahassee, da fem spillere fra det amerikanske fodboldhold ved Florida State University var ude at besøge eleverne.

Da klokken ringede til frokostpause var de fem atleter godt sultne.

Læs også: 10-årige pige har et ønske til Paul McCartney: Lidt efter stjæler hun showet

20-årige Travis Rudolph, der som såkaldt 'receiver' har til opgave at løbe ned af banen, for derefter at gribe den ovale bold i den amerikanske sportsgren, fik hurtigt øje på et stykke pizza.

Han gik rundt med sit pizzastykke for at finde en ledig siddeplads, og sådan fik han øje på Bo Paske - han sad og havde et helt bord for sig selv.

- jeg spurgte, om jeg måtte sidde ved siden af ham, og han sagde: ”Ja, hvorfor ikke”, siger Travis Rudolph til Seminoles.com.

De begyndte at snakke sammen, og efterfølgende har den 185 centimeter høje sportsmand sagt, at Bo Paske fra 6. klasse er en 'cool person' – en sådan type, som han vil hænge ud med hver eneste dag.

Drengens mor var rørt til tårer, da hun hørte om den usædvanlige makker ved frokostbordet.

Leah Paske forklarer på Facebook, at sønnen ikke længere bliver inviteret til fødselsdagsfest hos klassekammeraterne, og at hun hver eneste skoledag spørger sin søn, om han spiste sin frokost alene.

- Det er et af mine daglige spørgsmål til ham. 'Var der et tidspunkt i dag, hvor du følte dig ked af det?' og 'hvem har du spist frokost med i dag?' Nogle gange er svaret en klassekammerat, men de fleste af dagene er det ingen, forklarer på Facebooik.

På det sociale medie sender hun også en tak til den spirende sportsstjerne

- Tak, Travis Rudolph. Du har gjort denne mor overordentlig glad. Vi vil være dine fans resten af livet, skriver Leah Paske.

Se her et tv-indslag om drengens uforglemmelige frokostpause:

 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

 

Dagens Gossip