Han strør bagepulver over sin storetå - 3 minutter senere er der resultater

Vi anede ikke, at man kunne bruge bagepulver til sådan noget.

Det er ikke altid nødvendigt at gå på apoteket eller i medicinskabet for at finde et produkt, der kan lindre dine skader.

Du er måske ikke lige klar over det, men der er faktisk mange ting i dit hjem, der kan være til nytte i sådanne situationer.

Bagepulver
Insektstik kan være en sand plage. Særligt om sommeren, kan den grusomme kløe ramme os alle. Men der er heldigvis råd for de kløende småstik. Det siges nemlig, at bagepulver kan lindre ubehaget ved for eksempel myggestik. Bland bagepulveret op med vand, og hæld det på insektstikket.

Sort te
Hvis du har været lidt for meget ude i solen og er blevet rød og forbrændt, så er det den sorte te, der angiveligt kan komme dig og din ømme hud til undsætning. Dup den forbrændte hud med den sorte te - garvesyren siges at hjælpe din hud med at hele hurtigere.

Læs mere: Du har renset ovn forkert hele livet - her er den magiske metode, som får ovnen til at funkle

Æblecidereddike
Hvis du har ondt i din hals, er det æblecidereddiken, som er din ven. Det lyder måske ikke som noget, du har lyst til at drikke. Men hvis du blander en halv deciliter æblecidereddike med en halv deciliter vand og gurgler et par gange i løbet af en time, så siges det, at det vil jage dine bakterier på flugt.

Mynte
Hvis du er træt og uoplagt, kan alene duften af frisk mynte efter sigende få dig på op på dupperne igen. Lugten er nemlig ikke bare frisk og behagelig i sig selv. Det siges, at den fungerer som lidt af en naturlig opkvikker, hvis du er lidt sløv i det.

Læs mere: Med dette gør-det-selv trick kan du nemt slippe af med hudorme

Honning
Honning indeholder nyttige nogle mælkesyrebakterier, der siges at have en helbredende effekt. Den siges faktisk at kunne fremskynde helingsprocessen, hvis du har fået et sår. Den vilde honning siges at være det bedste valg, hvis du kaster dig ud et forsøg med dette.

Gaffatape
Gaffatape kan bruges til lidt af hvert. Men måske var du ikke lige klar over, at det også har denne spøjse funktion. Man siger nemlig, at den populære tape også kan fjerne vorter. Du skal angiveligt sætte et stykke tape på vorten, lade det sidde i en lille uge, tage tapen af, file vorten ned og fjerne den døde hud.

 

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip

Dagens TV