Hun hører panikslagne skrig foran sin dør: Hvad naboen står med i armene, får hende til at reagere med det samme

Den nybagte mor Kate Moxon havde kun haft sin lille datter Molly i ni dage, da noget pludselig var helt galt. Det skriver The Mirror.

Det gik nemlig hurtigt op for den 33-årige mor, at hendes lille datter pludselig ikke kunne få vejret. Paniksslagen og forfærdet kunne Kate Moxon se til, mens hendes datter blev mere og mere blå i hovedet.

- Jeg var gået tidligt i seng, og hendes far (Adrian, red.) havde lige puttet hende i vuggen, og var gået efter en flaske til hende. Vi havde bogstavligtalt lige slukket lyset, da jeg hørte en lyd, der lød som om hun kastede op, fortæller  Kate Moxon.

Da den nybagte mor fra Liverpool arbejder som sygeplejerske, er hun vant til at behandle folk, og derfor forsøgte hun det bedste, hun havde lært, at hjælpe sin datter. Hun forsøgte at frigøre Mollys luftveje, mens hendes mand Adrian tilkaldte en ambulance.

Artiklen fortsætter under billedet

Kate og Molly. Foto: Kate Moxon/Facebook.

Molly reagerede dog ikke på sin mors hjælp, mens hendes tilstand kun blev forværret.

Som en sidste udvej stormede Kate med Molly i favnen over til sin nabo, Kathy Turton – en ældre kvinde og bedstemor til fire, som har masser børneerfaring.

Da Kathy Turton åbnede døren og så sin nabo med hendes næsten livløse datter i favnen, tog hun med det samme affære.

- Jeg hamrede på Kath's dør og kunne se hende kigge ud, og så skreg jeg; 'Kath – babyen, kan du hjælpe mig?', fortæller Kate Moxon.

Artiklen fortsætter under billedet

Kate, hends mand Adrian og deres søn Luke. Foto: Kate Moxon/Facebook.

Helt instinktivt greb Kathy Turton den lille pige, og med det samme var hun i stand til at fjerne blokeringen i Mollys luftrør ved at vippe hende i en skæv vinkel, mens hun dunkede hende forsigtigt i ryggen.

- Kate stod foran døren og hamrede på den, og jeg vidste bare, at der måtte være noget galt med babyen, så jeg åbnede og tog hende med det samme, fortæller Kathy Turton.

- Jeg vippede hende og gnubbede hende på ryggen. Jeg gætter på, at det må have været helt instinktiv, fortæller bedstemoren.

Artiklen fortsætter under billedet

Lille Molly. Foto: Kate Moxon/Facebook.

Heldigvis hjælp Turtons behandling straks, og med ét viste lille Molly livstegn, gav en kort lyd fra sig og stak så i gråd.

Kathy Turton blev ved med at gnubbe den lille piges ryg, indtil ambulancen ankom. Herefter tog redderne Molly og hendes familie med på hospitalet, hvor lægerne fandt ud af, at det var en opbygning af mælkerester, der havde sat sig fast på vej ned i Mollys mave.

Den lille pige kom sig dog hurtigt, og hvis ikke Kate Moxon havde været glad for sin nabo før, så er hun i hvert fald lykkelig for hende nu.

- Kath er fantastisk, og jeg har købt en stor buket blomster til hende for at sige tak, fortæller en lykkelig og meget taknemmelig Kate Moxon.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip