Hundeejer finder pølser proppet med barberblade i haven

Emma er yderst forfærdet, efter ukendte gerningsmand har kastet pølser fyldt med barberblade ind i haven til hendes to hvalpe.

Det kunne være endt grueligt galt for Emma Medieros’ to hunde, da de skulle til at kaste sig over det, der lignede tre stykker lækkerbidskener. Nemlig tre stykker pølse, der var kastet ind i deres have.

Lykkeligvis var vejret godt, og derfor havde Emma Medieros valgt at sætte sig godt til rette i sin gårdhave. Derfra kun hun ane noget, der glimtede inde i pølsestykkerne.

Foto: Emma Medieros sammen med sine to hunde

- Jeg oplevede min værste frygt som hundeejer, for der var små skår af metal indeni. Jeg tror ikke, jeg har været så chokeret i mit liv. Det forbavser mig, at nogen vil gøre mine dyrebare hunde fortræd – eller nogen hunde for den sags skyld, siger Emma Medieros til BuzzFeed. 

Emma Medieros er naturligvis lykkelig for, at der ikke skete hendes to hunde noget. Men hun er ikke i tvivl om, at det kunne være endt tragisk.

- Det kunne have været børn, som legede ude, og, fordi de ikke vidste bedre, havde puttet det i munden. Det er forfærdeligt at tænke på, siger hun.

Emma deler nu den vanvittige oplevelse på Facebook og advarer samtidig andre hundeejere.

Se videoen øverst i artiklen.

Det er ikke første gang, der bliver brugt metal til at gøre dyr fortræd. I Brønderslev er en svane tidligere blevet skudt med metalpile.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip