Hunde

Alt om hunde og de mest populære hunderacer.

Danmarks største hundeguide med vigtige informationer om alverdens hunderacer. Her kan du læse om alle typer hunde og hvilken hund der passer bedst til dig og din familie.

Hunden er ikke blot menneskets bedste ven, men også danskernes. Over 500.000 danske husstande holder nemlig hund, og hver eneste dag søges der på nettet efter viden om hunderacer, hunde-informationer samt bedårende billeder af de logrende væsner.

For at imødekomme den store efterspørgsel af viden om hunde, har vi her samlet en række emner. Eksempelvis info om de forskellige hunderacer - små hunderacer såvel som store hunderacer samt ulovlige hunderacer - men også hundehvalpe, verdens største hunde samt verdens grimmeste hund.

Du finder det hele herunder.

Beagle

Bichon Havanais - Den lille havaneser er kendt for sit blide sind og fantastisk med børn. Bichon Havanis er en af de mest populære hunderacer i Danmark og det forstår man godt, når har læst denne artikel.

Bomuldshund - I Danmark er den kendt både som Bomuldshund og Coton de Tulear. Egentlig samme navn blot på dansk og fransk. En bomuldshund har det fineste hår, der føles så blødt som silke. En Bomuldshund er en dejlig lille selskabshund og familiehund.

Cavalier King Charles Spaniel - Cavalieren er en sød og legesyg hund, som ikke er bange for fremmede mennesker. Cavalier King Charles Spaniel er god til børn og frygtløs af natur.

Cocker Spaniel - Her finder du Dagens introduktion og guide til Cocker Spaniel. Oprindeligt blev Cocker Spaniel opdrættet til at jagte skovsnepper. I dag bliver Cocker Spaniel dog brugt mere som et kæledyr end som jagthund.

Fransk Bulldog - Lille skøn familiehund. En fransk bulldog er en lille hund med en stor personlighed. Den har en historie, hvor den stammer fra England, men den endte med stor emigration til Frankrig. I Frankrig tog man hurtigt den lille bulldog til sig, og herfra fik den også navnet fransk bulldog. Den er traditionelt opdrættet som en familie og selskabshund.

Golden Retriever - Det er ikke bare en dejlig hund - Golden Retriever er verdens mest populære hund. En Golden Retriever er en rigtig familiehund, som gøer mindre end andre hunde. Videre er en Golden Retriever meget intelligent og nem at træne. Golden Retrievere er børnevenlige hunde, og de er blide og trofaste. Læs hele artiklen om Golden retrievere her.

Japansk Spids

Pomeranian - Inteligent og selskabelig lille hund. Noget af det bedste ved en Pomeranian er at den er god som familiehund, og den har på trods af den lille størrelse en stor personlighed. En Pomeranian kan være ret larmende, så hvis du er til stille hunde, så er en Pomeranian ikke til dig.

Schæferhund - Det er den perfekt vagt og politihund. En Schæferhund er både god at træne med og så er den rigtig god med børn. Læs alt om den tyske Schæferhund her.

Siberian Husky

Nyttig viden om hunde

Derfor er hunde glade for at slikke på ting - Har du altid undret dog over din hund altid skal slikke på forskellige ting på dens vej? Har kommer vi med 10 bud.

Tegn på din hund har kræft - Kræft er en ondskabsfuld sygdom, som ikke kun rammer mennesker. Sygdommen kan også ramme hunde og her kommer vi med 10 symptomer, som du skal være opmærksom på.

Er hunde eller katte klogest? - Det evige spørgsmål om hunde eller katte er det mest intelligente dyr. Nu har forskere endelig fundet svaret.

Mest populære hundenavne i Danmark - Vi danskere er vilde med hunde. Her finder du de 10 mest almindelige hundenavne i Danmark.

Artiklen er under udvikling!

Dagens Gossip