Ingrid besøgte sin ven på hospitalet - hvad hun så, fik benene til at ryste under hende

Foto: Ingrid Velame / privatfoto

Da Ingrid skulle besøge en ven på hospitalet, så hun en portør gøre noget helt ubegribeligt på en stue. Hun tog et billede af det særlige øjeblik, og siden er portøren blevet hyldet af tusinder.

Har man været på et hospital eller sygehus for nylig, så ved man, at lægerne, sygeplejerskerne og portørerne har meget, meget travlt. 

Der er konstant trafik på gangene, når patienterne hele tiden skal tilses, have medicin, høre resultater af scanninger eller ganske enkelt flyttes fra en afdeling til en anden. Der er meget sjældent tid til at gøre noget ekstraordinært for patienterne, selvom det er tiltrængt. 

Derfor var det også et helt specielt øjeblik, som Ingrid Velame fra byen Salvador i Brasilien fangede med sit kamera, da hun i midten af april sidste år skulle besøge en ven på hospitalet. Hun delte efterfølgende oplevelsen på Facebook.

Læs også

Hør det utrolige alarmopkald: Nyfødt pige fundet nøgen i rygsæk foran supermarked

- I dag tog jeg på hospitalet for at besøge en ven. I sengen ved siden af lå en 86-årig kvinde, der pludselig fik meget stærke smerter, skriver Ingrid Velame i sit opslag, som siden er gået viralt. 

Den ældre kvinde ved siden af hendes veninde have fået liggesår af at ligge i den samme stilling i sengen time efter time, og hun havde brug for en særlig madras til at lindre smerterne. 

Da en portør kom forbi og skulle hente en patient, spottede han straks den ældre kvindes pinsler og smed alt, hvad han havde i hænderne. 

Læs også

Danske læger advarer mod smertestillende piller: 'Du bliver afhængig af dem'

- Da han så kvinden, sendte han straks bud efter den særlige madras. Derefter tog han kvinden i sit skød og sang en smuk sang til hende, mens madrassen blev skiftet. Jeg blev så rørt over denne smukke gestus, skriver Ingrid Velame.  

Hun tog et billede af portøren og lagde det på Facebook, og siden er det rørende billede blevet delt næsten 90.000 gange. 

Se det selv herunder.

Denne gyselige badedragt giver dig en sexet overkrop på 2 sekunder 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip