Kvinde adopterer hunden, som ingen vil have - en måned senere, opfører den sig pludselig underligt

Kailey Foto: Screendump

Hunden skulle aflives, fordi ingen ville have hende. Men denne kvinde kunne ikke modstå det treårige gadekryds. En dag begyndte den at knurre ad sin nye ejer og trække hende udenfor.

Den treårige hund Kailey var nær blevet aflivet for omkring en måned siden. Gadekrydset havde været til adoption i den amerikanske stat Georgia i et år, men ingen ville have hende.

Det skriver Little Things.

Det var der en grund til, mener Jacqueline Berlin og Keith Santer-Perham, som tog sig af Kailey, mens hun ventede på at få sig et nyt hjem. Kailey brød sig nemlig ikke om, at nogen rørte ved hende, hvis hun ikke kendte dem. Formentlig på grund af noget, der var sket i hendes fortid.

Læs også

Michael redder hund fra brændende hus - indser ikke hvorfor ingen andre gider at hjælpe

Til sidst skrev Jacqueline Berlin et opslag på det sociale medie Facebook i håb om at finde en ny ejer til Kailey, så hun kunne få en ekstra chance. Suzy Chandler så opslaget og følte straks, at Kailey og hun passede sammen. Hun besluttede, at Kailey skulle flytte ind hos hende.

Om morgenen den 30. december begyndte Kailey pludselig at opføre sig usædvanligt. Hun gøede, kiggede på Suzy Chandler og knurrede, som for at få hendes opmærksomhed.

Læs også

3-årige Noah døde i en voldsom brand: Betjentene er forbløffede, da de finder dette ved drengens side

Da Suzy Chandler tog Kailey med udenfor, trak hunden hende straks med hen i haven. Suzy Chandler lagde mærke til, at der lugtede af gas og ringede til alarmcentralen. Det skulle vise sig, at gassen stammede fra et nærliggende lejlighedskompleks, hvor der blandt andet boede mange børn. Kaileys reaktion kan have forhindret et farligt gasudslip. 

Nu håber Suzy Chandler på at historien om Kailey måske kan få andre til at give hunde en chance, selvom de har brug for ekstra omsorg.

Se et nyhedsindslag om Kailey lige herunder.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip