Millioner har set hende give sminketips på YouTube, men ingen kendte hendes frygtelige hemmelighed

Nu løfter hun sløret for sin modige, årelange kamp.

Med 70.000 abonnenter på sin YouTube-kanal når Jordan Bone langt ud, når hun laver videoer, hvor hun viser, hvordan man lægger makeup.

I tidens løb er der kommet mange kommentarer til, at hendes hænder ser mærkelige ud, når hun lægger sminke på.

Derfor fortæller hun nu i en hjerteskærende video om årsagen til, at hendes hænder er krøllet sammen på en atypisk måde. Videoen er i skrivende stund set knap 2,5 millioner gange.

 

- Mange har spørgsmål til mine hænder. Sandheden er, at jeg ikke kan bevæge dem, åbne dem eller lukke dem, siger Jordan Bone.

Årsagen er, at hun for 10 år siden var i en bilulykke. Hun er bundet til en kørestol, og hænderne er permanent skadede. Hun kan hverken ordne sit hår eller få tøj på selv. Men hun har lært sig at bruge makeup-penslerne så godt, at folk i tusindvis ser hendes videoer.

Læs også: Hun lægger makeup i den ene side af sit ansigt: Resultatet er vildt

- Så at være i stand til at lægge min makeup godt nok til at vise det til jer, er en kæmpe præstation for mig, siger hun.

Det har været en hård kamp at nå dertil, hvor hun er i dag.

- Jeg ville have folk til at se Jordan. Ikke en lam. Jeg mistede meget, og jeg ville ikke også miste min identitet. Det var ikke min plan at være pigen i kørestolen. Det var så svært. Men vedholdenheden har været det hele værd. Hvis bare jeg havde vidst det dengang, siger hun.

Læs også: Hun giver gratis tatoveringer til kvinder med ar efter hustruvold

Se videoen nedenfor.

MY BEAUTIFUL STRUGGLE

 

Being yourself is so important. Always be the authentic you! You're so amazing because you're unique 💞 #IAmMoreThan #mybeautifulstruggle #AnastasiaBeverlyHills #motd #fotd #illamasqua #maccosmetics #BenefitCosmetics #hudabeauty #wakeupandmakeup #dressyourface #vegas_nay

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

Dagens Gossip

Dagens TV