Mor bortadopterede sin lille datter: 35 år senere får hun den vildeste overraskelse

Lørdag den 20. august var en helt særlig dag for amerikanske Jamie Parker. Det var nemlig dagen, hvor den 35-årige kvinde så sin biologiske mor Kim Collins for første gang i 35 år.

Det skriver KCCI.

Læs mere: Teenager bortadopterer sin lille datter - men først gør hun en sidste gribende ting

Kim Collins anede ikke, at det var dagen, hvor hun endelig skulle gense sin datter. Hun troede, at hun skulle fejre, at hun havde overlevet tyktarmskræft. Men der var altså endnu en ting at fejre ved dagens festligheder. Jamie Parker var nemlig fløjet mere end 1.000 kilometer for at give sin mor et stort knus.

- Jeg er chokeret, nervøs, skræmt og rigtig glad for, at hun er her for at se mig og tilbringe tid med mig, lød det fra Kim Collins.

Læs mere: Par adopterer trillinger, men får en chokerende besked, da de tager til lægen

Det var Kim Collins anden datter Ashley Collins, der havde arrangeret festen og mødet mellem mor og datter. Hun var lykkelig over, at hun endelig mødte sin søster:

- Jeg løb hen mod hende og krammede hende, det var dejligt endelig at møde hende. Vi satte os ned for at spise frokost sammen, som om, vi havde kendt hinanden i hele vores liv. Det var ret fantastisk, fortæller Ashley Collins.

Læs mere: Abe adopterer hvalp - og forsvarer den mod verdens farer

Mor og datter havde skrevet sammen på det sociale medie Facebook i et par måneder, før de endelig mødtes. Nu glæder de to sig til at skabe flere minder sammen i fremtiden.

Se det bevægende møde mellem Kim Collins og Jamie Parker i videoen lige herunder.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip