Mor vækker vild forargelse: Deler billede af 6 måneder gammel datter med piercing i ansigtet

En amerikansk mor er kommet i slem modvind på nettet, efter at have lagt et billede med sin seks måneder gamle datter, der har fået en noget særprægede piercing.

Tatoveringer og piercinger er bestemt ikke for alle. 

Det er ikke alle mennesker, der kan tåle synet af en piercing, og derfor vil mange nok mene, at særligt børn skal have en vis alder, inden at forældre kan give tilladelse til, at de små pus skal 'udsmykkes.' 

Men hvor langt kan man egentlig gå? Det besluttede den amerikanske mor Enedina Vance at teste ved at tage et billede af sin seks måneder gamke datter, der har fået en piercing i datterens smilehul, hvilket hun har lagt et billede op af på Facebook.

- Hun vil takke mig, når hun bliver ældre. Hvis hun beslutter, at hun ikke kan lide det, så kan hun jo bare tage den ud, uden problemer. Lad vær med at dømme mig som forælder, vi gør det alle sammen på hver vores måde!, skriver Enedina Vance. 

Opslaget er fra sidste onsdag, og har i den grad fået folk op ad stolene, da over 8000 har reageret på billedet, imens 11.000 brugere har delt billedet af den piercede datter. 

Læs også

Kvinder advarer mod populær bh: 'Jeg har aldrig i mit liv haft så ondt’

- Jeg er forælderen, og hun er mit barn, så jeg kan gøre med hende, hvad jeg vil. Jeg synes, at det er bedre, flottere og sødere, og jeg foretrækker, at hendes smilehul er piercet. Det er ikke mishandling!, skriver Enedina Vance blandet andet i sit opslag. 

Enedina Vance får mange op at køre, da de mener, at det er for galt, at pierce en baby. 

Men kritikken preller af på moderen, der forsvarer sit eget valg til at pierce sin datter, og sammenligner det med at omskære børn, der i endnu højere grad er et permament valg, som mange forældre ser  lige igennem fingre med.

Men rent faktisk moderen fikdet sidste ord, for billedet var slet ikke ægte, men derimod photoshoppet, så det blot skulle ligne, at datteren havde fået en piercing i kinden. 

Læs også

Populært legetøj eksploderede i sønnens ansigt – nu vil John advare andre

- Jeg er glade for, at I reagerede på mit opslag, det viser, at I bekymrer jer om min datter. Men I gjorde ikke mere ved det, og da jeg forklarede, at jeg ville starte en debat om omskræring, så trak I blot på skulderen, og var ligeglade, skriver Enedina Vance i et senere opslag. 

Se selv hele hendes forklaring i opslaget på Facebook her:  

Chef i Rema raser over kunde: 'Du fik min medarbejder til at bryde sammen i tårer'

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip