Populært legetøj eksploderede i sønnens ansigt – nu vil John advare andre

webmaster

368 uger siden

|

26/06/2017
Viralt
Fidget spinner advarsel
Foto: John Harris / Facebook
Fidget spinners er det ekstrem populære legetøj lige nu, som alle børn SKAL have.

Dagens topnyheder

Plastik-spinneren er egentlig skabt til at hjælpe børn med koncentrationsvanskeligheder, men er også blevet populær hos mange andre. 

Nu advarer en far, John Harris om, hvordan legetøjet bestemt IKKE skal bruges.

Det skriver Tribunist

John ville have lidt kvalitetstid med sin søn. Sønnen er stor fan af fidget spinners, så de valgte at lege sammen med den. John havde set videoer på Youtube, hvor folk brugte trykluft for at få spinneren til at spinde hurtigere, end mennesker normalt kan få den til. 

Derfor tænkte faderen, at han også ville prøve. Men det, der skete kort efter, forandrede fuldstændig Johns holdning til legetøjet. 

Fidget spinner - Foto: Shutterstock

Nu vil han advare andre forældre om, hvordan man ikke skal bruge en fidget spinner. 

Sådan ser John’ opslag på Facebook ud: 

“Jeg ved, at det her ikke bliver rart for alle at se på. Men jeg synes alligevel, at det er nødvendigt. Dette blev forårsaget af leg med en fidget spinner kombineret med trykluft, der blæste den rundt. Jeg holdt spinneren og luftslangen, da det skete. Vi havde leget med den i et stykke tid, og pludselig eksploderede plasten i fidget spinneren. Nu er vi på skadestuen og venter på at blive syet. Jeg deler det her, så ingen andre får samme idiotiske idé som mig. Vi var bare heldige med, at den missede øjnene. Det kunne være endt meget værre.”

Senere skrev John, at sønnen blev syet med 30 sting Tre af dem var inde i munden. 

Hvad der er vigtigt at pointere er, at ingen fidget spinner endnu er rapporteret for at være eksploderet, når trykluft ikke er blevet brugt.

Se det oprindelige opslag herunder: