Sådan ser din perfekte tatovering ud ifølge dit stjernetegn

Foto: Shutterstock (genrefoto)

Et delikat blomst, et filosofisk citat eller måske et godt gammeldags anker? Her er den perfekte tatovering for dig, hvis man skal tro dit stjernetegn.

Det kan være en svær beslutning, når du skal vælge, hvordan din tatovering skal se ud. Det er en permanent udsmykning, der ikke sådan lige er til at fjerne uden besvær. Men måske er der hjælp at hente hos astrologien.

Her er ifølge underholdningssitet Elite Daily den perfekte tatovering til netop dit stjernetegn.

Vædderen (21. marts - 19. april)
Vædderen er et meget spontant stjernetegn. Derfor er din perfekte tatovering et motiv, som du har valgt ved en impulsiv beslutning. Måske på en sjov bytur eller en spændende rejse. Du stoler på din intuition og ser ingen grund til at tænke for meget over det. 

Læs også: Læger advarer kvinder mod trend: Stop med at rense jeres tissekoner...

Tyren (20. april - 20. maj)
Du er stædig, følsom og meget sensuel. Din perfekte tatovering symboliserer et forhold. Du ønsker en tatovering med en person, som du vil bære med dig for resten af dit liv. Det kunne være navnet på din eneste ene, bedste ven eller et familiemedlem.

Tvillingen (21. maj - 20. juni)
Tvillingen ser verden i sort og hvid og har brug for en tatovering, som udtrykker begge sider af sin ekstreme personlighed. Det kan for eksempel være en sol og en måne eller et hjerte og en kniv, som symboliserer, at du både er en elsker og en kriger.

Krebsen (21. juni - 22. juli)
Du er ekstremt loyal, omsorgsfuld og meget familieorienteret. Derfor bør du få en tatovering, som minder dig om din familie. Det kan for eksempel være din mors fødselsdag eller måske dit efternavn. Hvis du ikke er stærkt knyttet til din biologiske familie, bør du overveje en venskabstatovering.

Læs også: Kone troede hun skulle arve sin afdøde mands penge - men en uventet...

Løven (23. juli - 22. august)
Løven elsker tatoveringer, fordi de er et symbol på selvtillid, identitet og ikke mindst styrke. Din kraftulde energi kræver en kraftfuld tatovering. Det kan for eksempel være et farverigt kunstværk, et sejt selvportræt eller en unik tegning fra en, der står dig nær.

Jomfruen (23. august - 22. september)
Du er en fantastisk historiefortæller og skal have en tatovering, som er lidt vintage. Det kunne for eksempel være en sød og sexet pin-up pige, et anker eller en hyldest til Bettie Page.

Vægten (23. september - 22. oktober)
Vægten elsker alt, hvad der er smukt - blomster, månen, sarte farver. Derfor bør du få en tatovering med blomster, stjerner, månen eller solen. Der er intet mere jordnært end en tatovering af naturen, hvorfor det passer helt perfekt til lige netop dig.

Læs også: 6 stjernetegn, der ALDRIG skal flytte sammen

Skorpionen (23. oktober - 21. november)
Din seksuelle selvtillid er så stærk, at alle kan mærke den, når du træder ind i et rum. Derfor skal du have en tatovering, der sidder lige under dit bæltested. Overrask din partner med noget sexet under bukserne. Det kunne for eksempel være et provokerende citat.

Skytten (22. november - 21. december)
Skytten er ikke meget for at binde sig. Du er en fri fugl og har derfor lidt svært ved den permanente kropsudsmykning. Derfor bør du få en tatovering et sted, hvor den ikke er så tydelig. 

Stenbukken (22. december - 19. januar)
Du er et organiseret menneske, med en høj intelligens og vanvittig intuition. Din tatovering skal være enkel og stilfuld, lige som du selv er. Det kunne være et filosofisk citat på et sted, som man ikke ser med det samme. Du kan nemlig godt lide at holde på dine hemmeligheder.

Læs også: Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for...

Vandmanden (20. januar - 18. februar)
Vandmanden er klar til at kæmpe en brav kamp for retfærdigheden. Derfor skal du have en tatovering, der er et symbol for social retfærdighed, og som vil motivere dig undervejs. Det kunne for eksempel være et diskret peacetegn på en af dine fingre

Fisken (19. februar - 20. marts)
Du er et medfølende og kunstnerisk menneske og skal have en tatovering et sted, der ikke er så iøjnefaldende. For eksempel bag dit ene øre eller i nakken. Det kunne for eksempel være et eksotisk øje, en lille fugl på flugt eller en delikat blomst. 

Forskning: Derfor er ’lede' veninder de bedste

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip