Vidunderkøbet som du har manglet hele dit liv: Nu kan du købe en testikel-pose til din arbejdsplads

Guderne skal vide, at mænd er glade for at klø sig i de ædlere dele.

Og hvis du som mand altid har gået og drømt om at hive nos-tøjet frem på arbejde for lige at nulre kuglerne en gang, så er der nu godt nyt.

Et spansk firma har nemlig udviklet vidunderet 'Niceballs' – en (nogenlunde) naturtro udgave af mandens pung. Det skriver Boredpanda.com.

Artiklen fortsætter under billedet

Dermed vil det ikke længere resultere i forargede blikke fra kolleger, hvis du lige giver kuglerne en tur, mens du arbejder.

Posen er nemlig lavet af gummi og kan let placeres under dit skrivebord, så de hænger der og.. ja dingler.

Artiklen fortsætter under billedet

Idéen bag det noget utraditionelle produkt er afstresning, da 'leg' med gummi-kuglerne kan give et afbræk i en travl arbejdsdag. Et afbræk der resulterer i både afstresning og måske endda øget kreativitet.

Den lyserøde lykkepose kan selvfølgelig betjenes af både mænd og kvinder, og hvis du ikke ligefrem har lyst til at have dine nyerhvervede testikler hængende til offentligt skue på arbejdspladsen, så kan de jo også pynte hjemme i privaten.

Artiklen fortsætter under billedet

Den løjerlige løgpose er i øvrigt udviklet i samarbejde med ingen ringere end Raúl Rodríguez Romeo, der er special effects-ingeniør og blandt andet har arbejdet på den Oscar-vindende film 'Gravity'.

Køb den før din kollega!

I videoen herunder kan du se opfindelse, hvis du spoler frem til 00:56.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip