1-årige Noah blev tæsket til døde: Nu begynder retssagen i Sønderborg

Retssagen mod en 31-årig mand, som er tiltalt for at have tæsket en etårig dreng til døde, begynder i dag.

Retssagen mod en en 31-årig mand, som er tiltalt for at have tæsket en halvandet år gammel dreng til døde sidste år, begynder i dag.

Noah blev kun halvandet år gammel.

Den lille drengs mor fandt ham livløs i sin seng 6. februar 2017. I dag er det præcis et år siden. Det slemt forslåede barn blev hastet til Rigshospitalet i en helikopter, men skaderne var for omfattende til, at lægerne kunne redde ham. 

Noah havde mindst 10 ribbensbrud, adskillige læsioner i brystet og bughulen, sønderrevet lever og milt, blødninger i begge lunger og nyrer samt en række andre indre blødninger i kroppen og i hovedet.

I dag begynder retssagen så mod den 31-årige mand, som er tiltalt for at have tæsket den etårige dreng fra Sommersted ved Haderslev til døde på voldsom vis. Det skriver BT.

Læs også

1-årig dreng fra Haderslev blev tæsket til døde

Men hvad der præcis skete den dag i februar for et år siden, er ikke blevet afdækket helt endnu. Noahs mor troede angiveligt først, at hendes lille søn havde en lungeinfektion, og at det var årsagen til hans tilstand, men da redningspersonale ankom til hjemmet, var det tydeligt, at situationen var langt mere alvorlig end det.

Ifølge anklageskriftet skete dødsvolden mod halvandet år gamle Noah i et tidsrum på halvanden time sidst på eftermiddagen.

Det er endnu ikke kommet frem, hvilken relation den 31-årige har til Noahs mor, men den er ifølge BT 'tæt'.

Den tiltalte mand, som desuden tiltalt for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, nægter sig skyldig i sagen, som begynder med Retten i Sønderborg denne formiddag. 

1-årig fundet død i Haderslev: 30-årig mand mistænkt for drabet