10-årig dreng død i tragisk ulykke

Foto: Presse-fotos.dk

En blot 10-årig dreng er afgået ved døden i en tragisk ulykke.

Klokken 14.02 mandag fik Københavns Vestegns Politi en anmeldelse om en personpåkørsel. I ulykken har en blot 10-årig dreng mistet livet. Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Læs også

Rusland har ødelagt over 200 skoler

Den unge dreng blev påkørt på Gamle Landevej ud for Herstedøster Skole i Albertslund, hvor drengen selv var elev.

Efter påkørslen blev den 10-årige dreng kørt på hospitalet i en ambulance. Desværre blev han erklæret død efterfølgende.

Det fremgår desuden af pressemeddelelsen, at Københavns Vestegns Politi fortsat var på stedet sidst på eftermiddagen, hvor de arbejdede på at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring ulykken.

"Politiet er fortsat i gang med at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring ulykken," oplyser politiet i deres pressemeddelelse.

Foto: Presse-fotos.dk

Ydermere oplyser de i deres pressemeddelelse, at en 46-årig bilist var ved at blive afhørt, da vedkommende var involveret i den fatale ulykke, der endte med at koste den kun 10-årige dreng livet.

"I forbindelse med den efterforskning er politiet i gang med at afhøre en 46-årig bilist, der var involveret i ulykken," skriver Københavns Vestegns Politi i deres pressemeddelelse.

Læs også

Familiefavorit tilbagekaldes fra supermarked

Politiet oplyser også, at de pårørende til den 10-årige dreng er blevet underrettet. Derudover skriver politiet, at de sidst på eftermiddagen var til stede på skolen i samarbejde med Albertslund Kommune.

 

Dagens Gossip