11-årig pige havde en seddel med fra moderen: Da læreren så den, ringede han straks til politiet

Ane Sørensen

402 uger siden

|

02/11/2016
112
Genrefoto: Shutterstock
Genrefoto: Shutterstock
Det var bestemt ikke en besked, som man plejer at få fra elevernes forældre.

Dagens topnyheder

Tirsdag fik en skolelærer i den amerikanske stat Louisiana et håndskrevet brev fra en af sine elever. Det var en 11-årig pige, som havde et brev med fra sin mor.

Det skriver ABC News.

I brevet bad moderen om hjælp og fortalte, at hun var bange og blev holdt som gidsel i familiens hjem. Derfor ringede læreren til politiet.

Betjenten Jeff Travis bed hurtigt mærke i det hjerteskærende brev:

- Man får altid kuldegysninger, når det går op for en, at et barn lever i et meget dårligt miljø, og moderen måske bliver holdt fanget, siger Jeff Travis.

Politiet afhørte pigen og tog derefter hen til familiens hjem med en ransagningskendelse. Her fandt de den mistænkte Donald Ray Guy, som efter sigende gemte sig inde i et skab. Moderen skulle ifølge politiet have været tilbageholdt i mindst et par uger. 

- Hun  (moderen red.) kunne ikke forlade stedet. Hun havde brug for nogen, der kunne få hende ud af situationen, og hun kunne ikke tale i telefon, siger Jeff Travis til CNN.

Donald Ray Guy stod angiveligt allerede over for sigtelser for vold og var efterlyst af politiet, som valgte at anholde ham. Nu sidder han fængslet og udgør ifølge Jeff Travis ikke længere en trussel for moderen og hendes datter. 

Mor og datter blev genforenet efter anholdelsen af manden.