15-årig i koma efter indtag af livsfarligt stof: Nu advarer politiet mod uhyggelige piller

Arkivfoto: Scanpix

En 17-årig mand fra Næstved er sigtet for at have solgt livsfarlige stoffer til tre unge, hvorfra den ene fortsat er i livsfare. Nu advarer politiet andre unge.

Fredag eftermiddag købte to 15-årige drenge fra Haslev en livsfarlige version af det berygtede stof MDMA (også kendt som Ecstasy, red.), da de var på vej hjem fra skole.

Handlen foregik på gaden i Næstved i Skomagerrækken foran tøjbutikken Kaoz og samme dag indtog drengene de ulovlige piller. Det oplyser SN.dk.

Efterfølgende fik de to 15-årige så svære smerter, at de begge måtte akut-indlægges på hospitalet, hvor de fredag aften begge var i livsfare.

Lørdag blev den ene af de 15-årige meldt udenfor livsfare og er nu udskrevet, mens den anden dreng fortsat ligget i koma.

Læs også

31-årig knækkede fingre og var nær død - slap med amputeret lillefinger

Samme dag kunne Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi foretage en anholdelse af en yngre mand, der indrømmede at have solgt stoffet til de to drenge. Han blev dog efterfølgende løsladt, da der ifølge politiet ikke var grundlag for at kræve ham varetægtsfængslet.

Søndag klokken 13.45 anholdt politiet så en anden person i sagen – en 17-årig mand fra Næstved, som politiet har sigtet for at forsyne sælgeren med de farlige MDMA-piller.

I forbindelse med anholdelsen blev der fundet narko, der er identisk med det stof, som de to 15-årige drenge har indtaget

Det er politiets opfattelse, at den 17-årige er den hovedansvarlige for at sprede det ulovlige stof, og sigtelsen omhandler derfor også straffelovens bestemmelse om at forvolde fare for andres liv og helbred.

Læs også

Voldsom påkørsel på station: Mand ville begå selvmord foran tog - ramte kvinde

- Han har fortalt, at han var klar over, at det var meget stærk MDMA, men han har altså stadig solgt det videre, udtaler politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til SN.dk.

Mandag eftermiddag blev den 17-årig mand fra Næstved fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Næstved, hvor han erkendte at have solgt to gram MDMA til den person, som efterfølgende videresolgte det til de to 15-årige drenge i Haslev.

Den 17-årige nægter sig dog skyldig i at have udsat de to drenge for livsfare.

Det er siden kommet frem, at endnu en ung mand har købt og indtaget det livsfarlige stof. Det bekræfter Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi over for Ekstra Bladet.

Læs også

Mand trak penis frem og befamlede 17-årig pige: Så stoppede hun ham fire små ord

- Der er har været en ganske kraftig reaktion hos den pågældende person. Personen har ikke været indlagt, men pågældende har mærket på egen krop, hvor stærkt stoffet er, lyder det fra politidirektøren, der forklarer, at den påvirkede person også er fra Næstved.

Sagen har fået politiet til at advare mod det farlige narkotika. Desuden fraråder politiet alle, der måtte have købt stoffet, at indtage det.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip