16-årig bad om hjælp på Facebook, efter at hun havde kastet sin nyfødte datter ud af vinduet

Foto: KETV/Privat

Den unge mor kylede sit barn ud fra anden sal, efter hun have født det alene på sit værelse.

Amerikanske Antonia Lopez er ifølge myndighederne sigtet for at have smidt sin nyfødte datter ud fra et vindue på anden sal, efter hun havde fredag havde født barnet alene på sit værelse.

Nu er det kommet frem, at den unge pige skulle have bedt om hjælp på det sociale medie Facebook kort efter den tragiske hændelse fandt sted.

Det skriver Daily Mail.

Tidligt fredag morgen klokken 3.40 skrev en facebookprofil med Antonia Lopez’ navn følgende statusopdatering på det populære medie:

Læs også

Teenagemor skrev rædselsvækkende besked på Facebook efter hendes baby stoppede med at trække vejret

- Hvem kan gøre mig en kæmpe tjeneste og har en bil?

Teksten var suppleret med tre grædende smileyer.

Blot en halv time senere nåede paramedicinere frem til stedet. Antonia Lopez skulle have fortalt sin mor, hvad der var sket. Moderen havde efterfølgende ringet efter hjælp, fundet den lille pige i græsset og udøvet førstehjælp på hende.

Læs også

Mor fra helvede: Pustede narkorøg i ansigtet på lille søn - hendes næste gerning kostede ham livet

Men barnets liv stod ikke til at redde. Da hun nåede frem til hospitalet, var hun ifølge redningsarbejderne død. Pigen var blevet født for tidligt, men ikke dødfødt. Hendes dødsårsag er ikke blevet slået fast endnu.

Antonia Lopez blev bragt til hospitalet og er nu blevet sigtet for børnemishandling med døden til følge. Det vides ikke, om nogen af hendes familiemedlemmer kendte til hendes graviditet.

 

Dagens Gossip