17-årig alvorlig kvæstet, efter voldsmand ville stikke af fra politiet: Kørte direkte ind i festdeltagere

Arkivfoto

​Flere personer måtte indlægges, da en 30-årig bilist fra Nordjylland lørdag forsøgte at stikke af fra politiet.

En 17-årig mand er blevet indlagt i alvorlig tilstand, efter han lørdag aften blev påkørt af en mand, der var på flugt fra politiet i Hirtshals. Det skriver Ritzau.

Ulykken fandt sted efter en voldsepisode, hvor den 30-årige gerningsmand mistænkes for at have overfaldet en person med en hammer.

- Det starter med en voldsepisode lørdag aften omkring klokken 20, hvor gerningsmanden slår den forurettede med en murerhammer, fortæller Jess Falberg, vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Læs også

Ups! Tyv fejler totalt i pinlig bummert - nu er han fanget på video

Han tilføjer, at den forurettede fik skader på lungerne under overfaldet.

Efter voldsepisoden fik Nordjyllands Politi opsporede den 30-årige mand, der formodes at stå bag overfaldet, men da han opdagede politiet, forsøgte han straks at stikke af i sin bil sammen med en medpassager.

På Dalsagervej i Hirtshals endte jagten dog brat, da den 30-årige kørte direkte ind i to unge mennesker i 17-års alderen.

Læs også

Pas på hvad du laver på din altan: Mand og kvinde fik uanmeldt besøg af politiet

- Gerningsmanden vælger så at forsøge at stikke af fra politiet, men kører så ind i to unge mennesker, hvorefter han kører galt, hvor både han selv og hans medpassager kommer til skade, fortæller Jess Falberg.

De to 17-årige var en mand og en kvinde, der deltog i en fest på Dalsagervej, og efter ulykken blev den 17-årige mand bragt til sygehuset med alvorlige skader.

-  Det ser temmelig alvorligt ud. Vi kan ikke sige noget præcist om det, men han blev påkørt direkte, og de kørte vel omkring 50 kilometer i timen, siger Jess Falberg, der tilføjer, at den unge kvinde, der også blev påkørt, slap med mindre alvorlige kvæstelser.

Det har endnu ikke været muligt at afhøre den formodede gerningsmand, da han stadig bliver behandlet på sygehuset.

Læs også

Bilforhandler kørte galt på motorvej: Så fik han en genial ide

- Vi forventer dog, at vi snart vil få mulighed for at tale med ham, lyder det fra Jess Falberg, der slår fast, at politiet mistænker manden for at have været påvirket under episoden.

Den 24-årige medpassager i bilen bliver også behandlet på sygehuset for skader, som politiet ikke kender omfanget af.

Nordjyllands Politi vil nu vurdere, om den 30-årige mand skal fremstilles i et grundlovsforhør søndag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip