17-årig kom ud fra træningscenter i Næstved: Da han ville tage sin knallert, fik han uønsket selskab

Skrevet af Ane Sørensen

325 uger siden

|

20/03/2018
112
Foto: Shutterstock (modelfoto)
Foto: Shutterstock (modelfoto)
Det tog en dramatisk drejning, da en ung mand ville tage sin knallert hjem fra et træningscenter i Næstved sent mandag aften.

Dagens topnyheder

En 17-årig ung mand fik sig noget af en forskrækkelse sent mandag aften, da han kom ud fra et træningscenter i Jernbanegade i Næstved omkring klokken 22.37.

Her så den 17-årige flere andre unge mænd stå ved sin knallert i færd med at stjæle den.

Det oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi i deres døgnrapport.

Da den 17-årige gik hen mod gruppen og sagde, at de skulle gå væk fra hans knallert, tog situationen en dramatisk drejning.

- De skubbede til ham, og en af dem trak en pistol op fra bukserne og truede den 17-årige, skriver politiet.

Derefter stak de unge mænd af fra stedet, og politiet blev tilkaldt. Med vidners hjælp lykkedes det kort efter at få fat i seks unge, der svarede til signalementet.

De er alle mellem 17 og 20 år gamle undtagen en dreng på 14. Fem af drengene er fra Næstved, mens den sidste er fra Holme-Olstrup. Alle blev anholdt undtagen den 14-årige.

En 19-årig mand blev identificeret som ham, der havde truet den 17-årige med en pistol. Betjentene fandt en paintball-pistol lige i nærheden af det sted, hvor den 19-årige blev anholdt.

Han blev sigtet efter lov om euforiserende stoffer, fordi politiet fandt flere klumper hash på ham. Hele sagen bliver efterforsket som trusler på livet.

Fynbo smed cigaretskod efter BMW - føreren steg straks ud og spurgte ham om dette