17-årig mand brød ind og voldtog 72-årig svag mand i sit hjem

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

I går anholdte politiet en blot 17-årig mand, som er blevet sigtet for grov vold og voldtægt af en 72-årig svagelig mand i sit hjem i Sønderborg. Politiet føler sig ret sikre på, at de har fat i den rette gerningsmand, de efterforsker stadig sagen.

En utrolig bizar sag har udspillet sig i den sønderjyske by Sønderborg, hvor en blot 17-årig mand er blevet varetægtsfængslet efter at have begået både vold og efterfølgende voldtaget en 72-årig svagelige mand i sit hjem.

Ifølge politirapporten som Syd- og Sønderjyllands Politi har udsendt i dag, så skulle voldtægten have fundet sted i juni, og det skete i mandens hjem. Den 17-årige er sigtet for at have brudt ind i den ældres mans hjem, hvorefter den unge mand skulle have udøvet vold og derefter voldtaget den svagelige mand.

Læs også

Nægter sig skyldig i spirituskørsel - Ifølge promillen burde han være i koma

Den 17-årige mand var i dag i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg, og her blev han idømt varetægtsfængsling i 14 dage, hvor han skal sidde i en sikret ungdomsinstitution.

Kan det være den forkerte gerningsmand?

Politiet fortæller i rapporten at hændelsen fandt sted den 29. juni, og at den 17-årige mand samt den 72-årige mand ikke skulle have nogen former for indbyrdes relation. Der gik lidt over en måned, før det lykkedes politiet at få anholdt den 17-årige mand, det skete nemlig i går klokken 13.34.

Noget der dog stikker ud i forbindelse med rapporten fra politiet, er, at der vækkes lidt tvivl om, hvorvidt politiet har fået fat i den korrekte gerningsmand.

Den 17-årig mand har nægtet sig skyldig i anklagerne, hvilket ikke er unormalt, men til gengæld skriver politiet selv følgende i deres meddelelse til pressen.

“Syd- og Sønderjyllands Politi mener at have anholdt den rigtige gerningsmand, men der mangler stadig en del efterforskning, hvorfor politiet ikke har yderligere oplysninger til pressen i øjeblikket,” skriver politiet.

Der menes altså, at man har fat i den rette gerningsmand, men alligevel lyder det af pressemeddelelsen ikke til, at de er 100 % sikre.

Læs også

Mand sigtet for at gramse på 11-årig pige i populært badeland - politiet frygter flere sager

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip