17-årig mand brød ind og voldtog 72-årig svag mand i sit hjem

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

I går anholdte politiet en blot 17-årig mand, som er blevet sigtet for grov vold og voldtægt af en 72-årig svagelig mand i sit hjem i Sønderborg. Politiet føler sig ret sikre på, at de har fat i den rette gerningsmand, de efterforsker stadig sagen.

En utrolig bizar sag har udspillet sig i den sønderjyske by Sønderborg, hvor en blot 17-årig mand er blevet varetægtsfængslet efter at have begået både vold og efterfølgende voldtaget en 72-årig svagelige mand i sit hjem.

Ifølge politirapporten som Syd- og Sønderjyllands Politi har udsendt i dag, så skulle voldtægten have fundet sted i juni, og det skete i mandens hjem. Den 17-årige er sigtet for at have brudt ind i den ældres mans hjem, hvorefter den unge mand skulle have udøvet vold og derefter voldtaget den svagelige mand.

Læs også

Nægter sig skyldig i spirituskørsel - Ifølge promillen burde han være i koma

Den 17-årige mand var i dag i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg, og her blev han idømt varetægtsfængsling i 14 dage, hvor han skal sidde i en sikret ungdomsinstitution.

Kan det være den forkerte gerningsmand?

Politiet fortæller i rapporten at hændelsen fandt sted den 29. juni, og at den 17-årige mand samt den 72-årige mand ikke skulle have nogen former for indbyrdes relation. Der gik lidt over en måned, før det lykkedes politiet at få anholdt den 17-årige mand, det skete nemlig i går klokken 13.34.

Noget der dog stikker ud i forbindelse med rapporten fra politiet, er, at der vækkes lidt tvivl om, hvorvidt politiet har fået fat i den korrekte gerningsmand.

Den 17-årig mand har nægtet sig skyldig i anklagerne, hvilket ikke er unormalt, men til gengæld skriver politiet selv følgende i deres meddelelse til pressen.

“Syd- og Sønderjyllands Politi mener at have anholdt den rigtige gerningsmand, men der mangler stadig en del efterforskning, hvorfor politiet ikke har yderligere oplysninger til pressen i øjeblikket,” skriver politiet.

Der menes altså, at man har fat i den rette gerningsmand, men alligevel lyder det af pressemeddelelsen ikke til, at de er 100 % sikre.

Læs også

Mand sigtet for at gramse på 11-årig pige i populært badeland - politiet frygter flere sager

 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip