17-årig taget med bukserne nede: Havde sex med sin gravhund

Emil Ryttergaard

355 uger siden

|

29/09/2017
112
En teenager blev nappet med bukserne nede om anklerne, mens han var i gang med at dyrke sex med sin gravidhund. Foto: Shutterstock
En teenager blev nappet med bukserne nede om anklerne, mens han var i gang med at dyrke sex med sin gravidhund. Foto: Shutterstock
En 17-årig dreng fra USA blev taget på fersk gerning, da han havde sex med sin gravhund.

Dagens topnyheder

En 17-årig dreng fra den amerikanske stat Ohio blev bogstavlig talt fanget med bukserne nede forleden, da et familiemedlem opdagede, at han havde sex med sin lille gravhund.

Et tip fra en af drengens familiemedlemmer, der opdagede teenageren nøgen i sengen med gravhunden Pee Wee i den amerikanske by Warren, slog straks alarm, skriver New York Post.

Drengen indrømmede hurtigt sin ugerning og indrømmede, at han havde forgrebet sig på hunden og dyrket sex med den to gange i løbet af sommeren. Hver gang varede det mindst en time.

Det er anden gang, at teenageren bliver afsløret i en seksuel handling med et dyr.

Den samme dreng blev nemlig også knaldet for at have haft sex med et dyr tilbage i 2016, hvor et forbud mod dyresex endnu ikke var trådt i kraft i staten Ohio.

Derfor blev drengen dengang kun dømt for dyremishandling, men denne gang slap han ikke så billigt.

Da han havde brudt vilkårene for sin prøvetid fra den sidste dom, blev han anholdt og varetægtsfængslet i det lokale ungdomsfængsel.

Gravhunden er i mellemtiden blevet sendt til dyrlægen for yderligere undersøgelser. 

- Hunden er blevet taget imod af dyreværnet, der skal undersøge hunden for skader, fordi den mistænkte har udtalt, at han har dyrket sex med dyret i op til en time, siger talsmand for politiet Nick Carney til New York Post.  

Mor kom hjem fra hospitalet med nyfødt datter: Da hun åbnede bleen, gik hun i panik