18-årig fængslet i uhyggelig sag: Begik flere overgreb på sin halvsøster

30/05/2023 23:42

Nicolai Busekist

112
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En 18-årig mand er blevet idømt en fængselsstraf, efter at have begået flere overgreb mod sin halvsøster.

Mest læste i dag

Tirsdag er en 18-årig mand blevet idømt fem og et halv års fængsel. Den unge mand kommer fra Aabenraa-området.

I en pressemeddelelse skriver Syd- og Sønderjyllands Politi, at han har fået den lange fængselsstraf, fordi han har begået overgreb på sin biologiske halvsøster. Derudover har han også forgrebet sig på en anden mindreårig pige.

Den unge mand er blevet dømt skyldig i flere overtrædelser, hvilket blandt andet omfatter voldtægt.

Ligeledes er han også blevet dømt for både blufærdighedskrænkelse og andet seksuelt forhold end samleje. Dette er han blevet dømt for at have begået mod både sin halvsøster og den anden mindreårige pige.

Ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi fandt den unge mands overgreb sted i en periode, der strækker sig fra april 2020 frem til juni sidste år.

Manden er blevet dømt for at have udsat sin biologiske halvsøster for voldtægt. Det fremgår af pressemeddelelsen, at flere af overgrebene mod hende fandt sted, inden hun var fyldt 12 år.

Den anden pige er han ikke dømt for voldtægt mod. Derimod er han her blevet dømt for både blufærdighedskrænkelse og andet seksuelt forhold end samleje.

Den uhyggelige sag er blevet behandlet ved Retten i Sønderborg, hvor den 18-årige mand altså blev kendt skyldig. Ydermere fik han at vide, at han kan se frem til at tilbringe de næste mange år bag tremmer.

Manden nægter sig dog skyldig i alle anklager mod ham. Derfor valgte han også at anke dommen på stedet, da han ønsker, at sagen tages op i landsretten.