19-årig kvinde har været forsvundet siden torsdag: Nu er hun fundet død

Foto: Shutterstock

Torsdag efterlyste politiet en 19-årig kvinde. I dag har politiet meddelt, at hun er blevet fundet død.

Torsdag den 24. juni blev en kun 19-årig kvinde meldt savnet af Midt- og Vestjyllands Politi.

Læs også

MobilePay med stor nyhed

Onsdag er den savnede kvinde fra Lemvig-egnen blevet fundet af en hundepatrulje. Desværre er den unge kvinde afgået ved døden. Det skriver Midt- og Vestjyllands Politi i et opslag på deres Twitter-konto.

Politiet oplyser, at der ikke umiddelbart ikke er mistanke om, at der skulle være tale om en forbrydelse. De oplyser dog intet om, hvad deres teori er om kvindens dødsfald. Det vides derfor ikke, hvordan hun er død.

Generelt er det meget sparsomt med oplysninger fra Midt- og Vestjyllands Politi. Der er ikke meldt meget andet ud, end at hun er fundet i området omkring Lemvig af en hundepatrulje.

Politiet takker de mange frivillige, der har hjulpet med at lede efter den 19-årige kvinde, som har været savnet siden torsdag i sidste uge.

"Det er godt, at der er så mange, der har deltaget i eftersøgningen," fortæller Ole Vanghøj, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, ifølge TV MIDTVEST.

Mediet skriver desuden, at de pårørende til den unge kvinde er blevet underrettet. På Twitter runder Midt- og Vestjyllands Politi af med at skrive, at de ikke har yderligere information i denne forbindelse.

Læs også

Mette Frederiksen reagerer på ny vaccine-melding

I et opfølgende opslag på Twitter opfordrer de til, at alle, der har delt navn og billede af den 19-årige kvinde i forbindelse med efterlysning, sletter dette.

 

Dagens Gossip