2 måneder gammel baby dør af omfattende hjerneskader: Far anklaget for at ryste ham

Foto: Privat

Den lille drengs skader var så alvorlige, at hans liv ikke stod til at redde.

Den britiske far Easton Robinson har været i retten, fordi han er tiltalt for at have rystet sin to måneder gamle søn, så han fik hjerneskader, der endte med at koste ham livet.

Det skriver Daily Mail.

Sønnen Eden blev fundet død i soveværelset i faderens lejlighed den 8. november 2014. En nabo skulle have hørt et brag og frustrerede lyde kort før, der var blevet ringet efter en ambulance.

Lille Eden blev bragt til hospitalet, hvor det lykkedes for lægerne at få gang i hans hjerte igen, men drengens kvæstelser var så alvorlige, at han døde tre dage senere, da man valgte at slukke for respiratoren.

Læs også

10 måneder gammel pige død - voldtaget af mand i kælder

Undersøgelser viste, at den ellers raske lille dreng havde været udsat for, hvad anklagerne kaldte et mønster af bevidst påførte skader. Herunder brækkede knogler og en hjerneblødning. Desuden skulle barnet have haft blå mærker i ansigtet på brystet og benet.

Scanninger afslørede, at lille Eden desuden skulle være blevet udsat for misrøgt ved to tidligere besøg på faderens adresse. Der var også tegn på, at Eden tidligere havde haft en hjerneblødning, som han dog havde overlevet.

Læs også

Mor fra helvede: Pustede narkorøg i ansigtet på lille søn - hendes næste gerning kostede ham livet

Der skulle ifølge en advokat ikke være beviser for, at Edens mor havde mishandlet sin søn på nogen måde. Hun og Easton Robinson havde fået den lille dreng efter en kort seksuel relation. De var blevet enige om, at de ville dele forælderskabet imellem sig.

Eden havde været ved lægen for at få et rutinetjek den 4. november, da han var otte uger gammel. Her havde man ikke opdaget skaderne på hans krop.

Retssagen om Edens tragiske død forventes at køre over fem uger, inden der falder dom i sagen.

 

Dagens Gossip