21-årig død i tragisk ulykke

Foto: Presse-fotos.dk

Lørdag aften var en 21-årig mand involveret i en tragisk soloulykke, som kostede ham livet.

En 21-årige mand var lørdag aften involveret i en soloulykke, der fandt sted ved Rettrup, der er en mindre by uden for skive.

Læs også

Mere end 80.000 danskere har skrevet under: Benzin og diesel skal koste under 10 kroner

Ifølge Jan Nørrum, der var vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi natten mellem lørdag og søndag, endte ulykken med at koste den unge mand livet.

Foto: Presse-fotos.dk

Den tragiske ulykke fandt sted på Holstebrovej cirka kl. 21.30 lørdag aften. Det var kun den unge mand, der var en del af ulykken, da han ifølge Ritzau kørte ind i en bil, der holdt parkeret. Manden kørte selv på en motorcykel.

Midt- og Vestjyllands Politi er endnu ikke sikret på, hvad der har fået den unge mand til at køre ind i den parkerede bil på sin motorcykel.

Foto: Presse-fotos.dk

Dog har Jan Nørrum kunne fortælle, at de har fået indikationer på, at han har kørt med for høj fart, da ulykken indtraf lørdag aften.

Politiet var på stedet resten af aftenen, og var ved at afslutte sine undersøgelser omtrent kl. 00.30 natten til søndag, hvorefter der igen blev åbnet for vejen, som var spærret af, mens politiet arbejdede på stedet.

Foto: Presse-fotos.dk

Hertil har Jan Nørrum fra Midt- og Vestjyllands Politi også kunne fortælle, at den 21-årige mand, der døde af sine kvæstelser fra ulykken, er fra lokalområdet. Desuden har han også oplyst, at hans pårørende er blevet underrettet om det tragiske dødsfald.

Læs også

Putin fik det modsatte af hvad han havde ønsket

 

Dagens Gossip