22-årig fuld kvinde stjal vens bil og forulykkede på motorvejen

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

En 22-årig kvinde kunne se frem til intet mindre end tre sigtelser, da hun blev forulykkede i sin vens bil på motorvejen.

En god aften med masser af øl, endte med at blive en kostelig affære for en blot 22-årig kvinde. Foruden de slemme tømmermænd kunne hun nemlig se frem til intet mindre end tre sigtelser.

Søndag morgen klokken 5.58 måtte politiet reagere, da de blev kaldt ud til et opkaldt på Østjyske Motorvej ved Brabrand. Her fik de at vide, at to biler var stødt sammen.

Det skyldes, at en 22-årig kvinde med en lidt for høj promille, havde mistet kontrollen over bilen i høj fart, så hun kørte ind i autoværnet. Her blev hendes bil kort efter ramt af en bagvedkørende bil, der blev ført af en 18-årig mand.

Læs også

Vild regel trådt i kraft: Fravær i skolen = Fratagelse af børnepenge

Ingen af de to personer kom alvorligt til skade i forbindelse med ulykken.

Havde “lånt” bilen af en ven

Den 22-årige kvinde fortalte politiet, at hun havde drukket en del øl hjemme hos sin ven, som hun havde overnattet hos. Tidligt om morgenen ville hun så hjem til sin bolig i Solbjerg, og det skulle åbenbart ske i vennens bil.

Den 22-årige kvinde stjal derfor sin vens bil, og satte ellers kursen mod Solbjerg. Det var så her, at ulykken indtraf, og da politiet havde målt hendes promille med et alkometer, valgte de at anholde hende for både tyveri af bil samt spritkørsel.

Kvinden fik dog en tredje sigtelse oven i hatten, i det hun heller ikke havde noget kørekort.

I alt blev det altså til tre sigtelser for den unge kvinde, der i den grad må have haft nogle alvorlige tømmermænd i løbet af søndagen.

Læs også

I dag starter politiet en målrettet indsats: Se hvilke bilister de er ude efter

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip