22-årig hundelufter trak masken af klovn i aftes: Nu efterlyser politiet denne mand

En 22-årig mand luftede i aftes sin hund, da en klovn sneg sig ind på ham bagfra. Hundelufteren blev forskrækket, men handlede hurtigt. Han hev masken af klovnen og skældte ud. Derefter stak den af. Nu beder politiet om hjælp til at finde klovnen.

Politiet efterlyser nu en af de mange frygtede klovne, som for tiden hærger landet.

Det sker efter en episode i Dybekær ved Kalundborg i aftes.

Klokken 19.07 anmeldte en 22-årig mand, at han - mens han var ude at lufte sin hund - pludselig blev taget på skulderen af en person, der kom bagfra. Da han vendte sig, så den 22-årige, at der var tale om en mand med en klovnemaske.

Hundelufteren flåede masken af klovnen og skældte manden ud. Derefter stak klovnen af fra stedet.

Ifølge den 22-årige var manden under masken af afrikansk udseende, 25-30 år gammel, cirka 180 centimeter høj og spinkel af bygning. Han var iført en klovnemaske i blå farver med rødt hår og en sort dunjakke med hætte.

Læs også

Klovne med lygter og økse skræmte livet af sovende børn: Lyste ind gennem vinduet midt om natten

Politiet forsøger at få identificeret klovnen for at kunne afhøre ham om hans færden og afgøre, om der er grundlag for at rejse sigtelse i sagen.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket klovnen i området. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Klovnene har hærget store dele af Danmark de senere uger. I går var der meldinger om uhyggelige klovne i intet mindre end 38 danske byer.

Læs også

Senia mødte uhyggelig klovn i Skælskør: Fik en sten i hovedet

Politiet ser med alvor på narrestregerne, som oprigtigt gør folk bange.

 

Dagens Gossip