22-årig mand skuddræbt i København

En mand blev dræbt natten til lørdag. Foto:Presse-fotos.dk

Et stort drama udrullede sig på Christiania natten til lørdag. To mænd blev beskudt, og den ene afgår ved døden. Gerningsmanden er stadig på fri fod.

Hele episoden skete lige ved indgangen til Pusher Street ved Christiania. Her blev to mænd skudt på klods hold. En 31-årig mand blev skudt og såret, mens den 22-årige blev skuddræbt. Det skriver Ekstra Bladet.

Politiet modtog en anmeldelse om skyderi over midnat. Politiet rykkede ud med omkring 20 patruljer og der blev sendt flere ambulander afsted. Politiet finder to personer på stedet. Herefter blev Christianshavn spærret flere steder, mens politiets arbejde fandt sted.

Artiklen fortsætter efter billedet.

Foto:Presse-fotos.dk

Den centrale Espen Godiksen fortæller til Ekstra Bladet, at den 22-årige ret hurtigt blev erklæret død. Den 31-årige blev bragt til hopitalet. Her blev han opereret og han er uden for livsfare. Poliitiet har haft lejlighed til at snakke med den 31-årige, men vil ikke fortælle, hvad manden har sagt.

Politiet kan endnu ikke sige noget om motivet bag skyderiet. Derfor vil de gerne i kontakt med eventuelle vidner, der kan fortælle mere om nattens skyderi og drab. Det er endnu for tidligt at konkludere, om skyderiet har været bande- eller narkorelateret.

Kender du noget til sagen, kan du kontakte politiet på 114.

Læs også

Mor vil tvinge 7-årig til kønsskifte: Han vil gerne bare være en dreng

 

Foto:Presse-fotos.dk

 

 

 

 

 

Dagens Gossip