23-årige Per sporløst forsvundet: Nu beder politiet om hjælp

Emil Ryttergaard

392 uger siden

|

05/01/2017
112
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Per blev sidst set tirsdag, og hverken mobiltelefon, dankort eller kontakt med vidner har ført politiet tættere på at finde den 23-årige mand.

Dagens topnyheder

Opdatering: Per er nu fundet i god behold, meddeler Nordjyllands Politi.  

Per Mingh Nguyen fra Hjørring er ikke set siden tirsdag aften, og efter at have forsøgt at spore den 23-årige mand må Nordjyllands Politi nu spørge offentligheden om hjælp, skriver TV2 Nord

- Vi har ikke meget at gå efter. Tilsyneladende her den efterlyste ikke brugt sit dankort eller haft sin telefon tændt, siden han gik hjemmefra i tirsdags. Vi har fået mange henvendelser i sagen, men der er ikke rigtig kommet noget ud af dem, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Vagn.

Politiet har sporet Pers telefon til Svanelunden i Hjørring, men derefter er sporet koldt, og hverken dankort eller vidner har kunnet hjælpe med opklaringen af sagen, oplyser Nordjyllands Politi. 

Foto: Privat foto

 

- Vi har ingen steder at lede længere. Vi har gennemsøgt Svanelunden, men vi har ikke fundet noget derinde, og det er ikke muligt for ham at gemme sig der på den her årstid, siger Per Vagn, og oplyser at sagen er overdraget til politiet i Hjørring. 

Per Mingh Nguyen er 165-170 centimeter høj, og han var iført mørk jakke, hvid T-shirt, grå jeans og grå sneakers, da han gik hjemmefra tirsdag aften, og skulle man spotte forsvundet Per, så hører Nordjyllands Politi gerne alle henvendelser på telefonnummer 114.