24-årig smed stoffet ud af vinduet under biljagt: Blev dog fældet af uheldig detalje på bilen

En ung mand forsøgte mandag at stikke af fra politiet, mens han smed narko ud af bilen. Han havde dog ikke taget højde for vindretningen.

Mandag eftermiddag måtte flere patruljevogn fra Nordjyllands Politi på en dramatisk opgave, da en 24-årig mand stod for en omfattende biljagt for at slippe væk fra politiet.

Omkring klokken 15.40 blev alarmcentralen alarmeret om, at en bilist kørte slingrende på motorvej E45 i nordgående retning syd for Aalborg. Det fik politiet til at sendte en patruljevogn ud for at stoppe bilisten, men det skulle vise sig yderst vanskeligt.

- Han ville ikke stoppe, selv om vi havde tændt blinklys og sirene, fortæller vagtchef Poul Fastergaard fra Nordjyllands Politi til Nordjyske.dk.

Læs også

Teenager vælger at tisse i elevator for sjov - det kommer han bittert til at fortryde

Det resulterede i en længere biljagt, hvor bilisten igen og igen forsøgte at undslippe ordensmagten, og undervejs gik det pludselig op for politiet, hvorfor manden for alt i verden ikke ønskede at blive stoppet.

Midt i jagten valgte han nemlig at rive hul på flere poser med hvidt pulver, som han hældte ud af bilvinduet i passagersiden. Pulver som politiet mener, var narkotika.

Efterhånden blev flere patruljevogne tilkaldt, og til sidst lykkes det nogle af vognene at få held til spærret vejbanen for bilist, der endte med at køre galt i vejkrydset på Humlebakken i Aalborg.

Læs også

Mystisk mand sneg sig ind på efterskole: Sovende elev vågnede til ubehagelig overraskelse

Her kunne politiet endelige anholde bilisten, der viste sig at være en 24-årig mand fra Aalborg-området, som i forvejen var kendt af politiet - blandt andet for narko-relateret kriminalitet. På tidspunktet for anholdelsen havde biljagten varet omkring en halv time.

Uheldigvis for den 24-årige var det alligevel ikke lykkes for ham at slippe af med det hvide pulver. For i passagersiden af hans bil var store striber af pulveret blæst hen over bagdøren.

Manden er nu sigter for at have været i besiddelse af en mængde af det p.t. ukendte stof, ligesom han også sigtes for at have kørt påvirket.

 

Dagens Gossip