25-årig kvinde så på, mens kæresten misbrugte 13-årig lillesøster

Ninna Andreasen

398 uger siden

|

01/12/2016
112
En kvinde fra Nykøbing Falster er anklaget for at kigge på, mens hendes kæreste havde fuldbyrdet samleje og anden seksuel omgang med hendes mindreårige lillesøster.

Dagens topnyheder

I det tidlige forår lod en 25-årig kvinde fra Nykøbing Falster sin daværende kæreste have fuldbyrdet samleje og anden seksuel omgang med sin lillesøster på kun 13 år.

Ifølge anklageskriftet sad storesøsteren ved siden af sengen, mens kæresten udførte overgrebet. Det skriver BT

Da samlejet var overstået, lagde den 25-årige sig ind under dynen uden at gribe ind. Imens forsøgte kæresten at få rejsning igen ved at få den 13-årige til at stimulere sig oralt.

Det er ikke den eneste anklage mod storesøsteren. Hun er også tiltalt for - uden kærestens medvirken - at have filmet sin 13-årige søster med en mobiltelefon, mens hun hjalp søsteren med at føre en dildo op i skeden.

Hun er også tiltalt for at have taget billeder og video af den 13-årige pige, som hun efterfølgende sendte til en mandlig bekendt. Billederne havde seksuel karakter.

- Denne person har været sigtet i sagen, men sigtelsen er frafaldet. Han vidste ikke, at pigen på de billeder, som han fik tilsendt, var under 15 år, så sagen er afsluttet for hans vedkommende, siger advokaturchef Jeanette Wincetz Andersen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Retssagen mod den 25-årige kvinde og hendes nu tidligere kæreste bliver afviklet ved Retten i Nykøbing Falster som en domsmandssag. Anklagemyndigheden vil kræve fængselsstraf til dem begge.

Både den 25-årige kvinde og hendes ekskæreste nægter sig skyldige.