25-årig mand satte sig ind i den forkerte bil: Få minutter efter gik det galt

Genrefoto: Shutterstock.

Den 25-årige var på vej hjem fra byen i Aarhus, da episoden fandt sted.

Natten til søndag omkring klokken 3.20 var en 25-årig mand på vej hjem fra byen i Aarhus. I nærheden af Vestergade blev han tilbudt et billigt lift af tre mænd i en bil.

Læs også

Frokost-favorit fjernet fra hylderne i Føtex og Bilka: Risiko for glas i maden

Det valgte manden at takke ja til, og det viste sig at være en rigtig dum ide.

Kort efter så flere vidner nemlig den 25-årige blive skubbet ud af en hvid Citroën på Langelandsgade tæt på Ærøgade, hvorefter han faldt ned på asfalten. 

Forud for dette havde den ene mand i bilen forsøgt at tage fat om den 25-årige mands armbåndsur og havde forsøgt at rive det af. Den 25-årige gjorde modstand, og pludseligt gik bildøren op, og han faldt ned på vejen og blev kortvarigt trukket hen ad asfalten, inden han faldt ned, og bilen kørte videre. 

Han pådrog sig nogle mindre skader, men kom umiddelbart ikke noget alvorligt til, skriver Østjyllands Politi. 

Ledte uden held

Efterfølgende kørte politiet rundt i området for at lede efter gerningsmændene, men det lykkedes ikke at finde frem til dem. 

Bilen, de tre mænd kørte i, var en hvid Citroën, formentligt en C4 eller en C4 Cctus. De tre mænd var ifølge den 25-årige alle i 20’erne, mellemøstlige af dseende og var iklædt mørkt tøj. 

Østjyllands Politi har afhørt flere vidner til sagen, men hører gerne fra vidner via telefonnummer 114, hvis man har set bilen natten til søndag i Aarhus midtby, eller har oplysninger om, hvem de tre mænd er.  

Østjyllands Politi opfordrer kraftigt til, at man ikke benytter sig af pirattaxier, da der er risiko for at blive snydt, bestjålet eller røvet. 

Læs også

Fynbo vekslede en 2-krone: Så stod der 16.524 kroner på kontoen

 

Dagens Gossip